Hvor meget får man i dagpenge

Hvor meget får man i dagpenge?

Indhold
Spar op til 7.200 kr.
om året på a-kasse og fagforening
Vælg din nuværende a-kasse

Så meget får man i dagpenge

Her i 2021 er den grundlæggende maksimale sats 19.322 kr. før skat og fradrag. Du opnår denne sats, hvis du har tjent mere end 23.336 kr. om måneden brutto de seneste 12 måneder og er fuldtidsforsikret.

Er du dog deltidsforsikret eller tjener du mindre, vil du få en anden dagpengesats. Herunder kan du bruge vores værktøj til at beregne præcist, hvor meget du vil få i dagpenge udfra dit forsikrings niveau og indtægt.

Du kan se et fuldt overblik over dagpengesatser her: Dagpengesatser 2021

Hvor meget får man i dagpenge efter skat?

Det kræver lidt udregninger for at finde det beløb du får udbetalt efter skat. Vi har derfor lavet en eksempel-beregning herunder, som kan give dig et prej om, hvor meget du vil få ind på kontoen hver måned på dagpenge. Husk dog på at regnestykket er meget individuelt, og du kan derfor ikke regne med, at det præcis er det samme du vil få.

Hvis vi tager udgangspunkt i, at du betaler ca. 38% i skat og har 50.000 i fradrag om året (meget normalt for de fleste), vil en udregning af, hvad du får udbetalt efter skat med 2021-dagpengesatsen se således ud:

  • Månedligt fradrag = 50.000/12 = 4.166 kroner
  • Skattepligtigt beløb = 19.322 - 4.166 = 15.156 kroner
  • Skat = 15.156 * 0,38 = 5.759 kroner
  • Udbetalt efter skat = 19.322 - 5.759 = 13.563 kroner

I eksemplet får du altså 13.563 kroner udbetalt af dine dagpenge, når skatten og fradrag er trukket fra.

Du kan selv prøve at erstatte skatteprocenten og fragdraget med dine egne tal.

Hvilke krav skal være opfyldt for at få dagpenge?

For at være berettiget til at modtage dagpenge, skal du have været medlem af en a-kasse i mindst et år. Det vil sige, at du skal meldes ind i en dansk a-kasse og betale kontingent et helt år, før du opfylder kravene om at kunne modtage dagpenge. Det er en vigtig regel at holde sig for øje. For at du kan få dagpenge, skal du desuden være ledig. Du skal derfor melde dig ledig på dit Jobcenter, så snart du bliver ledig. Det er fra den dag, du kan få dagpenge, hvis du er berettiget.

Som studerende er det værd at notere, at mange a-kasser tilbyder gratis kontingent under uddannelse, men på samme tid giver dig mulighed for at få dagpenge så snart du er færdiguddannet. Det kan derfor være en rigtig god ide at melde sig ind i en a-kasse i god tid, så du kan få dagpenge indtil du starter dit første job.

Du kan melde dig ledig online på Jobnet eller møde op personligt i dit Jobcenter. Hvis du er blevet fyret, kan du få dagpenge med det samme. Har du derimod selv sagt op, bliver du pålagt en karantæne på tre uger, før du er berettiget til at modtage dagpenge. Kravene for at få dagpenge er forskellige afhængig af, om du er lønmodtager eller selvstændig. Er du selvstændig er det en god ide at læse regler og krav grundigt igennem.

A-kassernes kontingent er forskellige

Det kontingent, som du skal betale for at være medlem af en a-kasse, varierer fra a-kasse til a-kasse (se bare vores oversigt over a-kasse priser). Derfor kan du med fordel undersøge de forskellige muligheder og evt. forhøre dig hos den enkelte a-kasse. Den service, som de forskellige a-kasser tilbyder, varierer ligesom priserne gør. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor meget du er i stand til at betale i kontingent hver måned, og hvor meget du tænker at få brug for hjælp og rådgivning fra din a-kasse.

Mange arbejdsløse bruger deres a-kasse rigtig meget til rådgivning og vejledning og har brug for en tæt personlig kontakt. Vil du have mulighed for dette, skal du formentlig ikke vælge den billigste a-kasse på markedet.

Vi har skrevet om næsten alle a-kasser på markedet. Klik ind og læs mere om den du er medlem af.

Socialpædagogerne | Priser, anmeldelser og erfaringer Fødevareforbundet NNF | Pris, alternativer og anmeldelser Dansk Elforbund a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser AJKS | Pris, alternativer og anmeldelser Lærernes a-kasse (LAKA) | Pris, alternativer og anmeldelser 3F a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser TL (Teknisk Landsforbund) | Pris, alternativer og anmeldelser BFA | Pris, alternativer og anmeldelser FOA | Pris, alternativer og anmeldelser Lederne | Pris, alternativer og anmeldelser Min a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser Frie | Pris, alternativer og anmeldelser Dansk Metal | Pris, alternativer og anmeldelser BUPL a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser Akademikernes A-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser CA a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser HK a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser Business Danmark | Pris, alternativer og anmeldelser DANA a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser Krifa | Pris, alternativer og anmeldelser Ase a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser MA a-kasse | Pris, alternativer og anmeldelser FTFa | Pris, alternativer og anmeldelser Det Faglige Hus | Pris, alternativer og anmeldelser DSA | Pris, alternativer og anmeldelser

Hvordan søger man om dagpenge?

Når du har meldt dig ledig på dit Jobcenter, skal du kontakte din a-kasse. Det er hos din a-kasse, du søger om dagpenge. Du skal udfylde en ledighedserklæring, som du finder på de fleste a-kassers hjemmeside. Når du har indsendt den, vurderer din a-kasse så, om du er berettiget til dagpenge. De kigger her på den indtægt, som du har haft, inden du blev ledig, antallet af arbejdstimer og den periode, du har været medlem.

Du skal have tilmeldt dig Jobcenteret og meldt dig ledig, stå til rådighed for arbejdsmarkedet og være aktivt jobsøgende. Inden for to uger skal du have oprettet dit CV på Jobnet.dk og sørge for, at det er søgbart for virksomhederne og din sagsbehandler. Det er et krav, men det gør dig også synlig for de arbejdsgivere, som har oprettet sig på Jobnet. På Jobnet får du også hver dag forslag til jobs, du kan søge. Derfor er det vigtigt at have et opdateret CV og beskrive de jobs, man er kvalificeret til. Så kan jobagenten nemmere finde de rette jobs til dig.

Kan man få en højere dagpengesats?

Du kan ikke få en højere dagpengesats end den maksimale sats. Som beskrevet ovenfor er der dog forskel på satserne afhængigt af, om du er deltids- eller fuldtidsforsikret. Din sats beregnes også efter, hvor meget du har tjent i det sidste år. Alt efter hvor meget du har tjent, og hvor mange timer du har arbejdet, vurderer a-kassen, om du er berettiget til satsen som fuldtidsforsikret eller som deltidsforsikret. En dagpengesats kan aldrig måle sig med din løn, og du må derfor påregne, at din indtægt falder væsentligt, når du står uden job og modtager dagpenge.

Hvis du har svært ved at få økonomien til at løbe rundt på dagpenge, kan du overveje at tegne en lønsikring. Du kan tegne en lønsikring via din a-kasse eller direkte hos et forsikringsselskab. Så er du sikret op til 80 % eller 90 % af din løn, hvis du pludselig står uden job. Det kan være det, der gør, at du kan sove godt om natten. Denne ro og viden om at du kan klare de daglige udgifter uden problemer, kan også gøre, at du får tid og ro til at søge det rigtige job. En lønsikring koster et beløb hver måned, så du skal gøre op med dig selv, om en lønsikring er denne ekstra udgift værd.

Du kan se priser på lønsikring hos en lang række danske a-kasser på vores lønsikring overblik.

Er dagpengesatsen den samme hos alle a-kasser?

Dagpengesatsen er den samme i alle a-kasser, så der er ingen grund til at bruge tid på at kigge efter den a-kasse med de højeste satser. Satsernes udregning er bestemt nationalt, og de enkelte a-kasser anvender disse retningslinjer, når de regner sig frem til din sats. Det er oplysningerne fra indkomstregistret og andre offentlige registre, som a-kasserne anvender, når de udregner satsen. De vurderer din indtægt, dit samlede antal timer, hvor længe du har været ansat samt været medlem af en a-kasse.

Har du arbejdet under et vist antal timer, får du en lavere sats, end hvis du har arbejdet fuldtid. Så arbejder du deltid, skal du overveje, om du skal være deltidsforsikret og dermed betale et lavere kontingent. Ligesom du betaler skat af din indtægt, betaler du også skat af dine dagpenge. Du skal dog ikke betale arbejdsmarkedsbidrag. Du kan læse mere om beregning af dagpengesatsen på retsinformation eller hos de enkelte a-kasser. Hvis du har arbejdet ved siden af som freelance, kan du søge om supplerende dagpenge. Denne indtægt bliver fratrukket dine dagpenge, og den skal du betale skat af på normal vis.

Sådan vælger du en god a-kasse og får ret til dagpenge

Når du skal vælge a-kasse, kan du med fordel læse om de forskellige a-kasser på nettet. På deres hjemmesider kan du som regel finde svar på mange af dine spørgsmål, og ellers sidder der også folk klar ved telefonerne.

Selvom du vælger en a-kasse nu, betyder det ikke, at du skal benytte denne resten af dit liv. Du kan sagtens skifte fra en a-kasse til en anden, og de overfører din anciennitet. Det vil sige, at den tid du har været medlem hos en a-kasse overføres, hvis du skifter. Så du beholder din ret til at modtage dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs.

Når du skal vælge a-kasse, kan det være en god ide at vælge en, der matcher din uddannelse eller din erhvervserfaring. Mange a-kasser samarbejder også med fagforeningerne, og det kan være nyttigt at vælge fagforening og a-kasse, der passer til din uddannelse og erhvervs-retning. På den måde kan du få den hjælp og vejledning, som passer til netop dig og din situation.

Du kan også komme til workshops, kurser og netværksmøder med andre ledige, og her kan det være en god ide at have samme baggrund, så man på bedste vis kan sparre med hinanden og drage nytte af hinandens viden og erfaring.

Herunder kan du klikke videre og læse mere om de a-kasser der anbefales alt efter din faglige baggrund / jobtype.

SE FLERE

A

Arkitekter

Vi skal i denne guide kigge på a-kasser for arkitekter og arkitektstuderende. Vi ser på de klassiske valg samt, hvor du pt. får den billigste a-kasse.

B

Butiksansatte

Arbejder du i butik, så har du lige som alle andre lønmodtagere brug for en god a-kasse. Se her hvilke a-kasser for butiksansatte der findes og hvem du bør vælge!

Biologer

Vi skal i denne guide se på a-kasser for biologer. Som biolog har du nemlig mange muligheder, og vi kigger på de bedste og billigste lige nu!

Bioanalytikere

Er du ansat som bioaanalytiker findes der masser af muligheder for a-kasser, både fagspecifikke og tværfaglige. Her giver vi dig det komplette overblik!

Bankansatte

Har du et arbejde i en bank, altså bankansat, så findes mange muligheder, både for tværfaglige a-kasser, men også a-kasser specifikt til din faggruppe.

Bagere

I denne artikel kigger vi nærmere på a-kasser for bagere. Vi ser på hvor du finder den bedste og billigste a-kasse for bagere.

Bibliotekarer

I denne guide ser vi nærmere på a-kasser for bibliotekarer. Vi se på de traditionelle valg samt hvor du potentielt kan spare penge ved at melde dig ind.

Bedemænd

I denne guide vil du se, hvilket muligheder du har for a-kasse som bedemand. Find de billigste og bedste muligheder.

C

Chauffører

Er du taxachauffør, lastbilchauffør, buschauffør eller måske en anden form for chauffør, så hat vi på her fundet de bedste og billige a-kasser til dig!

Callcenter-medarbejder

I denne guide kigger vi nærmere på, hos hvilke a-kasser du som callcenter medarbejder kan melde dig ind. Læs med og blive klogere.

D

Dagplejere

I denne guide kigger vi på a-kasser for dagplejere. VI ser på hvor du som dagplejer finder den bedste og billigste a-kasse.

Dyrlæger

I denne guide kigger vi nærmere på a-kasser for dyrlæger. Vi se hvem du kan vælge og hvor du finder den bedste og billigste løsning.

Designere

Vi kigger i denne guide på de bedste og billigste a-kasser for designere. Får hjælp til at vælge a-kasse, hvis du arbejder som designer.

E

Ernærings- og sundhedskonsulenter

I denne artikel ser vi på a-kasser for ernærings- og sundhedskonsulenter. Vi ser på, hvor du får den billigste a-kasse lige.

Elektrikere

I denne artikel ser vi på a-kasser til elektrikere. Vi ser på hvor du kan melde dig ind, og hvor du finder den bedste / billigste løsning til din faggruppe.

Ejendomsmaegler

Vi skal i denne artikel se på de mulighedern du har for a-kasse og fagforening, hvis arbejder som ejendomsmægler. Læs med og bliv klogere!

Ernæringsassistenter

Vi skal i denne guide se på a-kasse for ernæringsassistenter. Se hvem Kost og Ernæringsforbundet anbefaler samt alternativer hertil

F

Frisører

Er du frisør eller tømrer har du brug for en a-kasse lige som alle andre. Se her hvem du kan og bør vælge blandt a-kasser for tømrere og frisører!

Fiskere

Er du landmand eller fisker er der lidt forskellige muligheder for a-kasse. Det afhænger blandt andet af om du er selvstændig eller ansat på en gård.

G

Gymnasielærerne

Er du ansat som gymnasielærer, så findes der rigtig mange muligheder for a-kasse medlemskab. I denne artikel har vi kigget på de bedste og billigste.

Gartnere

I denne artikel kigger vi nærmere på a-kasser for gartnere. VI kigger på de oplagte valg samt hvor du kan spare en masse penge ved at melde dig ind.

Grafikere

I denne danske guide kigger vi nærmere på a-kasser for grafikere. Vi ser på de oplagte muligheder samt de billigste a-kasser for grafikere.

H

Hjemmehjælpere

Er du ansat som hjemmehjælper, og har du brug for en god og billig a-kasse? Så læs med her, hvor vi ser på a-kasser for hjemmehjælpere.

Handicaphjælpere

I denne artikel finder du råd og vejledning til valg af a-kasse for handicaphjælpere. Se hvem der er billigst og hvor du får den bedste rådgivning.

Humanister

Vi skal i denne artikel se på, hvilke a-kasser og fagforeninger, der findes for humanister. Læs med og bliv kolgere på de mange muligheder du har.

HR-ansatte

Vi skal i denne guide se på a-kasser for HR-assistenter og HR-konsulenter. Vi ser på hvad man kan vælge, og hvem der er billigst

I

Ingeniører

Ingeniører har brug for en a-kasse lige som alle andre. Derfor har vi her lavet en komplet oversigt med a-kasser for ingeniører.

Indkøbere

Vi skal i denne guide se på a-kasser for indkøbere. Vi ser på, hvilken a-kasse du bør vælge, hvis du arbejder som indkøber.

J

Jurister

Er du under uddannelse som jursit eller er du ansat som en, så har et væld af muligheder, når det kommer til a-kasse. Her giver vi dig det fulde overblik.

Jurister

Er du under uddannelse som jursit eller er du ansat som en, så har et væld af muligheder, når det kommer til a-kasse. Her giver vi dig det fulde overblik.

Jord- og betonarbejdere

I denne artikel se vi på, hvilke muligheder for a-kasse for jord- og betonarbejdere der findes. Vi finder de billigste og bedste, så du kan spare penge!

Jordemødre

Vi skal i denne guide kigge på mulighederne for a-kasse for jordemødre. Vi ser både på de oplagte muligheder samt alternativerne

K

Kokke

Er du kok, kokkeelev eller køkkenassistent, så er det en god idé, at være medlem af en a-kasse. Denne artikel kigger på mulighederne for a-kasse for kokke.

Kunstnere

Er du skuespiller, kunstmaler, musiker, artist eller anden form for kunstner, så kan du her få hjælp til at finde den a-kasse, som passer til dig og dine behov.

L

Læger

Som læge har du brug for en a-kasse. Vi har fundet en lang række a-kasser for læger, og giver dig her et komplet overblik over dine muligheder.

Lærere

Er du lærer eller lærerstuderende, så kan du her finde en komplet oversigt over a-kasser for lærere. Vi giver du både, priser og tilfredshedsscores på en række a-kasser.

Lagerarbejdere

Arbejder du som receptionist og leder du egen en god og billig a-kasse, så har vi her lavet et komplet overblik med alle dine muligheder.

Laboranter

I denne artikel kigger vi på a-kasser for laboranter. Som laborant har du flere muligheder for a-kasse, men hvilken er lige den bedste?

Landmænd

Er du landmand eller fisker er der lidt forskellige muligheder for a-kasse. Det afhænger blandt andet af om du er selvstændig eller ansat på en gård.

Lufthavnsmedarbejder

Vi ser her på de muligheder du har, hvis du er ansat i en lufthavn, det kunne f.eks. være som bagagemedarbejder, checkin-medarbejder eller rengøring.

M

Mekanikere

I denne artikel kigger vi nærmere på a-kasse for montører. Vi kigger på de traditionelle valg samt hvilke alternativer der findes, hvor du kan spare penge

Murere

I denne guide kigger vi nærmere på a-kasser for murere. Vi kigger på dine muligheder, og hvor du kan spare penge ved at melde dig ind!

Montører

Arbejder du som receptionist og leder du egen en god og billig a-kasse, så har vi her lavet et komplet overblik med alle dine muligheder.

Musikere

I denne guide kigger vi på a-kasse for musikere, og hvilke du som musiker kan vælge. Vi kigger både på de oplagte og de billigste.

Maskinmestre

Vi skal i denne guide kigge på mulighederne for a-kasse, hvis du er maskinmester. Vi ser både på de billigste og bedste

O

Optiker

I denne guide ser vi på a-kasse for urmagere og optikere. Vi skal se, hvor du finder den billigste a-kasse, hvis du arbejder som urmager eller optiker.

P

Pædagoger og pædagogmedhjælpere

Er du pædagog, pædagogmedhjælper eller pædagogstuderende, så finder du her en pris oversigt over a-kasser for pædagog og pædagogmedhjælper.

Psykologer

Er du psykolog og har du brug for en god og billig a-kasse, så læs med her, hvor vi ser på de bedste og billigste a-kasser for psykologer.

Programmører

I denne danske guide ser vi på a-kasser for programmører. Vi ser på hvilke a-kasser der er de bedste og billigste for programmører.

Politibetjente

I denne guide kigger vi på a-kasser for politibetjente. Vi ser på en række forskellige muligheder og finder de bedste og billigste.

Portører

A-kasse for portører | Her er de bedste og billigste muligheder

Piloter

Vi skal i denne guide kigge på mulighederne for a-kasse for piloter. Vi kigger både på de billigste og bedste løsninger.

R

Revisorer

Er du ansat som eller uddannet revisor, så er der mange muligheder for at blive medlem af en god og billig a-kasse. Her giver vi dig det fulde overblik!

Rengøringsassistenter

Vi skal i denne artikel se på a-kasser for rengøringsassistenter. Vi kigger på priser, kundetilfredshed og meget mere, så du kan finde den rette a-kasse.

Receptionister

Arbejder du som receptionist og leder du egen en god og billig a-kasse, så har vi her lavet et komplet overblik med alle dine muligheder.

S

Socialrådgivere

Leder du efter a-kasse og er du socialrådgiver, så finder du her en oversigt over a-kasse for socialrådgivere. Vi har fundet priser på en række a-kasser så du kan vælge den billigste.

Souschef

I denne guide skal vi se nærmere på, hvilke a-kasser der findes til dig som arbejder som souschef. Vi ser på de billigste og bedste løsninger.

Sygeplejesker

Er du sygeplejeske, og leder du efter en god og billig a-kasse? Så kan du her finde et overblik over a-kasser for sygeplejesker og sygeplejestuderende

Sælgere

I denn guide kigger på a-kasse for sælgere. Vi ser på, hvilke a-kasse der er billigst og bedst, hvis du arbejder som sælger.

Struktører

Vi skal i denne guide se på a-kasser for struktører og struktørelever. Se hvem der er billigst og hvor du sparer flest penge ved at melde dig ind lige nu.

Soldater

I denne artikel kigger vi nærmere på de muligheder der findes for soldater, når det kommer til a-kasse. Hvilke a-kasse kan man melde sig ind i som soldat?

Stewardesser

Som stewardesse findes der mange muligheder for en god a-kasse. I denne artikel kigger vi på de bedste og billigste a-kasser for stewardesser.

Smede

I denne artikel kigger vi på a-kasser for smede. Vi kigger på hvem det oplagte valg er samt hvilke alternativer der findes og hvor meget du kan spare.

Slagterimedarbejdere

I denne guide kigger vi a-kasser for slagterimedarbejdere. Vi finder de bedste og billigste muligheder, der dækker dig bedst, hvis du bliver ledig.

T

Terapeuter

Er du ergoterapeut, fysioterapeut, psykoterapeut eller en anden form for terapeut og har du brug for en a-kasse? Så læs med her, hvor vi ser på mulighederne

Tømrere

Er du frisør eller tømrer har du brug for en a-kasse lige som alle andre. Se her hvem du kan og bør vælge blandt a-kasser for tømrere og frisører!

Tjenere

Som tjener er det altid en god idé at være medlem af en a-kasse. I denne artikel kigger vi på a-kasser for tjenere, og giver dig det fulde overblik.

Tandlæger og Tandteknikere

Vi skal i denne guide kigge på a-kasse for Tandlæger og Tandteknikere. Vi ser både på de billigste og bedste valg.

U

Udlænding

I denne artikel kigger vi på a-kasse og fagforening for udlændinge, da der er visse regler og muligheder, som du som udlænding skal være opmærksom på.

Urmagere

I denne guide ser vi på a-kasse for urmagere og optikere. Vi skal se, hvor du finder den billigste a-kasse, hvis du arbejder som urmager eller optiker.

Ung

Man skal allerede som ung overveje, hvilken a-kasse man skal melde sig ind i. I denne artikel kigger vi derfor på a-kasser og fagforeninger for unge.

Ufaglært

Vi skal i denne artikel se på, hvilke muligheder der findes for a-kasser og fagforening for ufaglærte. Vi kigger på priser og meget andet.

V

Vagter

Er du sikkerhedsvagt, parkeringsvagt eller fængselsvagt, så er det vigtigt, at du er medlem af en a-kasse. Vi giver dig her et overblik over mulighederne!

Vikarer

Vi skal i denne guide se på, hvilke muligheder for a-kasse der findes, når man arbejder som vikar, f.eks. lærere-vikar.

W

Webdesignere

Vi kigger i denne danske vejledning på a-kasser for webdesignere. Vi giver dig et komplet overblik, så du kan vælge den billigste løsning på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere populære artikler

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...

2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...


Lønsikring priser

Overvejer du at tegne en lønsikring, så bør du bruge vores værktøj, der hjælper dig med at finde den billigste og bedste lønsikring til dit lønniveau.Læs mere...

Nyheder

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Hvem er den dyreste a-kasse lige nu? Det ser vi på i denne artikel, hvor vi også kigger på, hvorfor nogle a-kasser er dyrere end andre.... Læs nyhed

2021-06-14

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

Hvor længe kan du få dagpenge fra din a-kasse? Hvornår kan din dagpengeperiode forlænges, og hvad skal der til? Vi giver dig svaret!... Læs nyhed

2021-05-17

A-kasse og fagforening

Vi skal i denne artikel kigge på a-kasse og fagforening. Vi skal f.eks. se, hvor du kan få a-kasse og fagforening samlet samme sted.... Læs nyhed

2021-02-18

Dimittendsats 2021

I denne artikel kan du se hvad Dimittendsatsen [year] er, og hvad du som dimittend skal være opmærksom på, når du er færdig på studiet... Læs nyhed

2021-02-17

IDA a-kasse

I denne artikel skal vi se på, hvilke muligheder du har, hvis du er medlem af IDA og gerne vil have en god a-kasse også.... Læs nyhed

2020-11-05

Dagpengesats nyuddannet 2021

Se dagpengesatsen for nyuddannede [year] her og bliv klogere på regler og forhold der gør sig gældende for nyuddannede på dagpenge.... Læs nyhed

2020-10-21