FØDEVAREFORBUNDET NNF | PRIS, ALTERNATIVER OG ANMELDELSER

Fødevareforbundet NNF | Pris, alternativer og anmeldelser

Indhold
Alternativ til Fødevareforbundet NNF?
Se hvor meget du kan spare!
Find billigere alternativer til:
Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

I denne artikel kigger vi nærmere på Fødevareforbundet NNF. Vi ser på deres a-kasse, hvad deres medlemmer synes om dem og om der findes billigere alternativer. Læs med og bliv klogere på NNF.

Pris for a-kasse medlemskab hos Fødevareforbundet

Hos Fødevareforbundet har du selvfølgelig mulighed for at blive medlem af deres a-kasse. Prisen for denne er 548,-/md. i 2024, hvilket må sige at være en relativ høj pris sammenlignet med andre a-kasser på markedet.

Arbejder du med fødevare skal du huske på, at det står dig frit for, hvilken a-kasse du vælger. Det er ikke påkrævet, at du er medlem af NNF´s a-kasse, blot fordi du arbejder med fødevare og fordi du måske også er medlem af deres fagforening. Du kan sagtens være medlem af en anden a-kasse end den som Fødevareforbundet tilbyder, og samtidig være medlem af deres fagforening.

Alternativer til Fødevareforbundet

Der er frit a-kasse valg i Danmark, og derfor kan du uanset din faglige baggrund og arbejde melde dig ind i hvilken som helst a-kasse. I Danmark findes der en del tværfaglige a-kasser, som ikke specialiserer sig i nogle bestemte faggrupper men blot tilbyder en god solid a-kasse for alle faggrupper, typisk til en lidt lavere pris en de fagspecifikke.

Herunder har vi sammenlignet Fødevareforbundet NNF med en række af disse tværfaglige a-kasser, så du kan se om der er penge at spare ved at skifte a-kasse.

Du har valgt Fødevareforbundet NNF som din nuværende a-kasse. Hos Fødevareforbundet NNF betaler du 548 kr. / md. for a-kasse og evt. 409 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 497 kr.per md. 612 kr.På a-kasse 4.080 kr.På fagforening 4.692 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Ase a-kasse 527 kr.per md. 252 kr.På a-kasse 4.020 kr.På fagforening 4.272 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 514 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 3.240 kr.På fagforening 3.648 kr.Total / år LÆS MERE
HK a-kasse 530 kr.per md. 216 kr.På a-kasse Ingen besparelse
på fagforening
216 kr.På a-kasse LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 506 kr.per md. 504 kr.På a-kasse 2.904 kr.På fagforening 3.408 kr.Total / år LÆS MERE
FTF A-kasse a-kasse 488 kr.per md. 720 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
720 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 506 kr.per md. 504 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
504 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 528 kr.per md. 240 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
240 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 529 kr.per md. 228 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
228 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 499 kr.per md. 588 kr.På a-kasse 2.160 kr.På fagforening 2.748 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 21.05.2024

Hvis du overvejer at skiftet til en anden a-kasse eller fagforening, end den som NNF tilbyder, kan du med fordel læse mere her om udmeldelse af Fødevareforbundet NNF.

Hvem er Fødevareforbundet NNF?

Fødevareforbundet NNF er en stærk fagforening, der organiserer ansatte inden for flere forskellige brancher. Forbundet er en sammenslutning af flere forskellige forbund i fødevareindustrien, og i 1980 blev forbundet stiftet som følge af en sammenslutning af Dansk Slagteriforbund, Bageri-, Konditori- og Mølleriarbejdernes Forbund, Tobaksarbejderforbundet i Danmark samt Sukkervare- og Chokoladearbejdernes Forbund. Mælkeindustriarbejdernes Forbund sluttede sig til nogle år efter i 1983. NNF står for Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder.

Fødevareforbundet har omkring 20.000 medlemmer fordelt på seks lokale afdelinger i Danmark og er desuden en del af Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH).

Hvem henvender Fødevareforbundet NNF sig til?

Fødevareforbundet NNF er en fagforening, der henvender sig til dig, der arbejder inden for en af flere forskellige brancher. Herunder:

  • Bager
  • Slagter
  • Mejeri
  • Sukker- og chokoladeindustrien

Forbundet henvender sig til ikke umiddelbart til selvstændige, så er det dit tilfælde, vil en anden forening være en bedre ide. Du kan desuden kun blive medlem, hvis ud arbejder inden for enten fødevare- eller tobaksindustrien. Ligeledes kan studerende inden for fødevareindustrien også blive medlemmer.

Lønsikring hos Fødevareforbundet NNF

Fødevareforbundet NNF tilbyder lønsikring, men kun hvis du er medlem af både NNF’s fagforening og a-kasse. Lønsikringen sker igennem Alka Forsikring og dækker 80 % af din nuværende løn, dog ikke mere end 21.000 kr. om måneden i seks eller 12 måneder.

Du kan sammenligne lønsikring hos en række udbydere her.

Fagforening hos Fødevareforbundet

Fødevareforbundet NNF er et fagforbund, som organiserer både faglærte såvel som ikke-faglærte arbejdere inden for flere forskellige mad- og fødevareindustrier inklusive visse andre områder. Her kan du få hjælp til alt fra spørgsmål om løn til ansættelse, fyring, overenskomst og meget mere. Som medlem af fagforeningen kan du desuden nyde gavn af en lang række andre fordele. Deres a-kasse ligger sammen med den lokale afdeling og står klar til at guide dig igennem dagpengesystemet, hvis du skulle blive fyret eller stoppe dit arbejde af andre årsager. De kan desuden hjælpe dig med dine rettigheder og pligter som arbejdsløs samt give råd til jobsøgningen.

Medlemsfordele hos Fødevareforbundet NNF

Der er mange fordele at hente, når du er medlem af a-kassen hos Fødevareforbundet NNF. Du får blandt andet hjælp med kurser, uddannelse og jobsøgning samt gode råd fra kompetent personale, som ved, hvad de taler om. De arbejder hele tiden for at sikre den bedst mulige overenskomst for deres medlemmer og således også for at sikre deres medlemmers rettigheder i arbejdslivet.

Som medlem af fagforeningen er der endnu flere fordele at hente. Her kan du drage fordel af Fødevareforbundet NNF’s specialister inden for dit fag, som blandt andet forhandler dine løn- og arbejdsforhold og kan give dig juridisk bistand. Derudover har du mulighed for efteruddannelse, og du modtager deres fagmagasin Substans fire gange årligt. Da de samarbejder med Alka, vil du også kunne tegne fordelagtige forsikringer her.

Som medlem af Fødevareforbundet NNF får du desuden adgang til et internationalt netværk. Mange af de arbejdspladser, som deres medlemmer kommer fra, er internationale koncerner. Derfor har du også mulighed for at udvide dit netværk internationalt.

Hvad siger medlemmerne?

Fødevareforbundet NNF scorer 3.2 ud af 5 på Trustpilot. De har kun ganske få anmeldelser på Trustpilot, men her er et pat af dem:

Et medlem af NFF skriver eksempelvis:

Danmarks dyreste fagforening. Hjælpen fra dem er ligeså ringe. Sammen skaber vi værdiger. Til hvem ?

Der er  også positive udmeldinger at finde:

Hvis det var muligt! Har fået – og får – al den hjælp jeg på nogen mulig måde kan forestille mig. NNF har altid tid til at tale mig, når jeg skriver, ringer eller kommer forbi. Hvor er det bare dejligt at have sådan en fagforening 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

I denne artikel sammenligner vi de a-kasser som pt. er på marked. Hvem har den laveste pris, hvem er dyrest og hvem taber medlemmer mens andre har stor tilgang... Læs mere...

Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste Fagforening Priser

Lige som med a-kasser, er der stor, hvis ikke endnu større, forskel på priserne på fagforeningerne. Vi giver dig et komplet overblik med denne guide til fagforening priser, og hvem der billigst lige nu Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Nyheder

Hvad er en OK-fagforening?

Vi gør dig klogere på, hvad der menes med OK-mærkede fagforeninger og hvad du kan bruge en OK-mærket fagforening til.... Læs nyhed

2024-05-15

1. juli træder ny lov om registrering af arbejdstid i kraft

Du og dine medarbejdere skal som udgangspunkt registrere jeres daglige arbejdstid. Det kræver en ny lov, som netop er blevet vedtaget.... Læs nyhed

2024-04-19

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

I denne guide giver vi dig svare på hvad a-kasse og dagpenge hedder på engelsk. Brug termerne hvis du f.eks. skal arbejde i udlandet.... Læs nyhed

2024-04-12

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Looking for unemployment insurance funds in Denmark? Read this guide in english and find out how it works.... Læs nyhed

2024-03-19

Er du en af dem, der får flere penge?

Fra enten den 1. marts eller 1. april kan du se frem til at få flere penge, hvis der er en overenskomst på din arbejdsplads. For de fleste sker det gennem Fritvalgs Lønkontoen. Snart kan du se frem til at få flere penge mellem hænderne, hvis du er tilknyttet en af HK Handels overenskomster. For […]

... Læs nyhed

2024-03-15

Den nyeste arbejdskraftundersøgelse viser, at jobomsætningen er faldet

Danmarks største interviewundersøgelse, arbejdskraftundersøgelsen (AKU), viser, at der i fjerde kvartal i 2023 var et fald i jobomsætningen.... Læs nyhed

2024-03-01