socialpaedagogerne

Socialpædagogerne | Priser, anmeldelser og erfaringer

Indhold
Alternativ til Socialpædagoerne?
Se hvor meget du kan spare!
Find billigere alternativer til:
Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Vi skal i denne guide kigge nærmere på Socialpædgagogerne og deres a-kasse og fagforening. Vi skal f.eks. se på priser og anmeldelser fra medlemmerne, samt undersøge hos hvilke a-kasser og fagforeninger du kan spare penge ved at skifte til.

Skulle du blive ledig, er det en rigtig god ide at være medlem i en a-kasse. Så har du sikret dig en vis økonomisk erstatning for din løn. Der findes rigtig mange a-kasser på det danske marked, og de passer hver især til forskellige faggrupper. En af a-kasserne er Socialpædagogernes Arbejdsløshedskasse, som er en a-kasse specifikt for socialpædagoger. Socialpædagogerne, som er fagforeningen, og a-kassen er de eneste i Danmark kun for socialpædagoger.

A-kassen og fagforeningen varetager derfor også kun helt fagspecifikt socialpædagogernes arbejdsområde og emner, der vedrører denne faggruppe. Hvis du er medlem af en a-kasse, har du mulighed for at få dagpenge, hvis du skulle blive ledig. Med dagpenge får du et højere beløb end ved kontanthjælp, og du kan umiddelbart søge direkte om dagpenge ved ledighed. Hos a-kassen kan du også få hjælp og vejledning samt deltage i kurser og netværk.

Her kan du muligvis spare penge

I Danmark er der frit valg, når det kommer til fagforening og a-kasse, og der er ingen der siger, at du skal melde dig ind hos Socialpædagogerne, hvis du arbejder som Socialpædagog. Det er vigtigt at du opvejer alle dine behov, både i forhold til pris og medlemsfordele inden du vælger fagforening og a-kasse. Herunder har vi klaret det med prisen for dig og sammenlignet prisen for a-kasse og fagforening hos Socialpædagogerne med en række tværfaglige organisationer, som alle kan melde sig ind i uanset deres faglige baggrund.

Brug tabellen til at se, hvor du muligvis kan spare penge ved at melde dig ind.

Du har valgt Socialpædagogerne som din nuværende a-kasse. Hos Socialpædagogerne betaler du 473 kr. / md. for a-kasse og evt. 530 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 485 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
5.532 kr.På fagforening 5.532 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 514 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
5.472 kr.På fagforening 5.472 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
FTF A-kasse a-kasse 472 kr.per md. 12 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
12 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 490 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Tilbyder ikke
fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
Frie a-kasse 498 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.692 kr.På fagforening 4.692 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 490 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.356 kr.På fagforening 4.356 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 482 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
3.828 kr.På fagforening 3.828 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 505 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Tilbyder ikke
fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
3F a-kasse 524 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
612 kr.På fagforening 612 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 502 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Tilbyder ikke
fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
Virksom a-kasse 482 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
3.828 kr.På fagforening 3.828 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 27.01.2023

Hvem henvender Socialpædagogernes a-kasse sig til?

Det er en rigtig god ide at være medlem af en a-kasse. Det skal du overveje grundigt, allerede inden du bliver færdig med din uddannelse. Socialpædagogernes a-kasse er en fagspecifik a-kasse. Det vil sige, at du skal være pædagog eller arbejde inden for det socialpædagogiske område for at blive medlem. Du kan også være studerende på en pædagoguddannelse. Men du kan kun blive medlem, hvis du har arbejde eller har mulighed for fremtidigt arbejde inden for det socialpædagogiske område.

Som selvstændig kan du også blive medlem og nyde godt af a-kassens fordele. Det kræver, at du har selvstændig virksomhed inden for det socialpædagogiske område, og der gælder lidt andre regler, end hvis du er ansat. Det samme gør sig gældende for fagforeningen Socialpædagogerne. Er du socialpædagog, kan du regne med, at både fagforening og a-kasse er helt gearet til netop at hjælpe dig og kender alt til dit område. Det er en stor fordel, hvis du får problemer på din arbejdsplads eller bliver ledig.

Medlemsfordele hos Socialpædagogernes Arbejdsløshedskasse

Som medlem hos Socialpædagogernes Arbejdsløshedskasse får du selvfølgelig udbetalt dagpenge hver måned, hvis du vel at mærke er ledig, har meldt dig ledig og opfylder alle krav om at modtage dagpenge. Sammen med fagforeningen Socialpædagogerne får du adgang til sparring og rådgivning til din videre jobsøgning. De har onlineværktøjer, som hjælper dig med at tjekke op på lønniveauer, få ny viden og læse om overenskomster mm. Har du brug for vejledning til at komme videre, enten med relevante kurser eller rådgivning, er a-kassen et godt sted.

A-kassen har en masse brancheerfaring og tilbyder også rådgivning, når du skal søge jobs, skrive ansøgninger og skal til jobsamtale. Det er godt at få andre øjne på dine ansøgninger og CV og øve dig til jobsamtalen. Her kan du også få input til, hvad du skal spørge ind til, samt hvad du kan forvente og forlange. A-kassen har også netværk, som du kan tilmelde dig. Her kan du tale med ligesindede i samme situation og udveksle erfaringer omkring dit jobområde og jobsøgning. De tilbyder også rådgivning i karrieudvikling og juridisk rådgivning.

Lønsikring hos Socialpædagogernes a-kasse

Hos Socialpædagogernes Arbejdsløshedskasse kan du, som hos så mange andre a-kasser, tegne en lønsikring eller lønforsikring, som det også kaldes. Det er et ekstra sikkerhedsnet til dig, der gerne vil have udbetalt mere end dagpenge, skulle du blive ledig. For et mindre beløb hver måned kan du sikre dig selv et supplement til dagpengene.

Det kan være det, der giver dig ro i sindet velvidende, at du bedre kan klare din økonomiske situation, hvis du skulle miste dit job. Da lønsikringen hos Socialpædagogerne er en kollektiv forsikring, er den billigere end i mange andre ordninger. Vælger du en lønsikring, vil du få omkring 80 % af din løn udbetalt, og du kan få lønsikring i op til et halvt år.

Fagforeningen hos Socialpædagogerne

Det er dit valg, om du vil være medlem af en fagforening. Det kan være en god ide, idet de er sat i verden for at skabe gode forhold og et godt arbejdsmiljø på netop dit område. De udarbejder overenskomster, der gerne skulle komme dit område til gode, og de kan hjælpe dig, hvis der opstår problemer på din arbejdsplads.

Som medlem af Socialpædagogerne skal du, som i a-kassen, arbejde eller i nær fremtid komme til at arbejde inden for det socialpædagogiske område. Hos Socialpædagogerne får du en række fordele som socialpædagog. Blandt andet tilbyder de lønsikring, billige forsikringer, rabatter ved køb af bøger og tilbud via LO Pluskort. I fagforeningen får du også hjælp til dit nuværende job. De hjælper dig desuden videre, hvis du skulle blive ledig. Fagforeningen har 39.000 medlemmer, så der er et godt grundlag for god sparring med ligesindede.

Hvad siger medlemmerne?

Fødevareforbundet NNF scorer 2.2 ud af 5 på Trustpilot. De har kun ganske få anmeldelser på Trustpilot, men her er et pat af dem:

Et medlem af NFF skriver eksempelvis:

Har to gange haft brug for min fagforening (SL). Jeg har dog erfaret, at jeg ligeså godt kan spørge en dør om vejledning. Rigtig ærgerligt, at betale de penge hver måned når man så ikke kan få hjælp når det er nødvendigt. Som jeg læste af en anden herinde har de en arrogant tone som er unødvendig. Ærgerligt de ikke møder folk hvor de ønsker at blive mødt.

Der er  også positive udmeldinger at finde:

En god fagforening, der bl.a forhandler gode overenskomster hjem til medlemmerne. Selvfølgelig er der lønforsikring og hjælp i kritiske situationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Bedste A-kasse i 2023

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2023 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...

2023 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...


Lønsikring priser

Overvejer du at tegne en lønsikring, så bør du bruge vores værktøj, der hjælper dig med at finde den billigste og bedste lønsikring til dit lønniveau.Læs mere...

Nyheder

Gratis a-kasse

Leder du efter en gratis a-kasse? Læs med i denne guide, hvor vi tager et nærmere kig på mulighederne for gratis a-kasse.... Læs nyhed

2022-11-14

A-kasse kontingent

I denne guide kigger vi nærmere på, hvad man betaler i a-kasse kontingent, for måske du betaler for meget og kan spare penge!... Læs nyhed

2022-07-04

Lønsikring hvis man selv siger op | Sådan er du stillet

Vi kigger nærmere på, om du kan få lønsikring, hvis du selv siger op. Bliv klogere på lønsikring og dine rettigheder, hvis du bliver ledig.... Læs nyhed

2022-05-04

Forskel på a-kasse og fagforening | Bliv klogere med denne guide

Vi ser på forskellen på a-kasse og fagforening. Blive klogere på, hvad en a-kasse kan hjælpe med og hvad en fagforening kan hjælpe med... Læs nyhed

2022-10-03

A-kasse for medlemmer af Konstruktørforeningen

Vi kigger her på a-kasse, hvis du er medlem af Konstruktørforeningen. Vi ser på anbefalingerne samt de gode og billige alternativer... Læs nyhed

2022-10-03

A-kasse for medlemmer af PROSA

Vi kigger her på mulighederne for A-kasse, hvis du er medlem af PROSA. Vi se både på anbefalingerne samt de gode alternativer... Læs nyhed

2022-10-03