Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse for grafikere

A-kasse for grafikere

Grafikere har frit valg på alle hylder, når det kommer til valget af a-kasse.

Du har altså frit valg og kan vælge den der passer bedst til dit budget og behov.

Mange grafikere vælger at melde sig ind i en såkaldt tværfaglig a-kasse, som er en a-kasse, der optager alle uanset deres faglige baggrund.

Tværfaglige er typisk de billigste på markedet, og der giver en god grundlæggende dækning.

4 gode a-kasser for grafikere

Vi har herunder fundet 4 af de bedste og billigste tværfaglige a-kasser, hvor grafikere kan melde sig ind. Hvis a-kasserne også tilbyder fagforening, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for grafikere
485 kr./md.A-kasse
69 kr./md.Fagforening

Optager grafikere

4.5 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for grafikere
514 kr./md.A-kasse
74 kr./md.Fagforening

Optager grafikere

4.5 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for grafikere
498 kr./md.A-kasse
139 kr./md.Fagforening

Optager grafikere

4.8 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for grafikere
472 kr./md.A-kasse
Ingenfagforening

Optager grafikere

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

FTF A-kasse er for alle og en af de billigste a-kasser.

Data opdateret: 01.12.2023

Mange grafikere vælger også HK, når man har brug for en a-kasse. HK er dog en relativt dyr a-kasse, og derfor er der mange der vælger alternative a-kasse som også tager imod og rådgiver grafikere. I 2023 koster HK 517,-/md. Læs mere om HK .

Er du en af dem, som gerne vil spare penge på din a-kasse (og måske fagforening) og stadig være dækket lige så godt som hos HK, så kan vi anbefale at du tager et kig på tabellen herunder.

Her har vi nemlig fundet en række a-kasser som du som grafiker kan melde dig ind i, og som måske er billigere en HK. Vi har ihvertfald sammenligner deres priser med HK og givet dig et komplet overblik.

Du har valgt HK som din nuværende a-kasse. Hos HK betaler du 517 kr. / md. for a-kasse og evt. 463 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 485 kr.per md. 384 kr.På a-kasse 4.728 kr.På fagforening 5.112 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 514 kr.per md. 36 kr.På a-kasse 4.668 kr.På fagforening 4.704 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Frie a-kasse 498 kr.per md. 228 kr.På a-kasse 3.888 kr.På fagforening 4.116 kr.Total / år LÆS MERE
FTF A-kasse a-kasse 472 kr.per md. 540 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
540 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 490 kr.per md. 324 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
324 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 490 kr.per md. 324 kr.På a-kasse 3.552 kr.På fagforening 3.876 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 505 kr.per md. 144 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
144 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 482 kr.per md. 420 kr.På a-kasse 3.024 kr.På fagforening 3.444 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 502 kr.per md. 180 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
180 kr.Total / år LÆS MERE
Virksom a-kasse 482 kr.per md. 420 kr.På a-kasse 3.024 kr.På fagforening 3.444 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 01.12.2023

Hvorfor skal jeg, som grafiker, melde mig ind i en a-kasse?

Arbejder du som grafiker inden for det private eller offentlige, er det fordelagtigt, at du melder dig ind i en a-kasse. Den er nemlig dit sikkerhedsnet, hvis du en dag pludselig står uden job, eller når du er færdiguddannet. Når du er medlem af en a-kasse, som grafiker, udbetaler a-kassen dagpenge til dig, hvis du bliver arbejdsløs, og er således din forsikring mod at ende på kontanthjælp.

En a-kasse er dog også meget mere end blot dét, eftersom du gennem en a-kasse også kan få adgang til kurser og workshops, som kan opkvalificere dig og stille dig stærkere i en jobsøgningsproces. Der er rigeligt med muligheder for at blive skarpere på dit felt som grafiker, bygge oven på din viden eller gå helt nye veje.

Hvad end du er under uddannelse, selvstændig, på barsel, vil rejse til udlandet eller lige er blevet ledig, kan a-kassen hjælpe dig økonomisk. Det gælder både i forhold til dagpenge og supplerende dagpenge. Som grafiker kan det indimellem være svingende med arbejde – især hvis du er selvstændig.

Derfor er det heller ikke uvant, at du som grafiker får supplerende dagpenge, hvis du bliver sat ned i tid, eller hvis du får arbejde på mindre end fuld tid, når du er ledig. Før du kan få supplerende dagpenge, er du dog nødt til at være medlem af en a-kasse, så du er økonomisk sikret de uger, hvor du både har arbejde og er ledig.

Mere om a-kasse for grafikere hos HK

Som grafiker kan du faktisk vælge mellem flere forskellige a-kasser, men når det er sagt, så er HK det traditionelle valg for grafikere. Med HK får du maksimal tryghed, og de har over 100 års erfaring inden for handels- og kontorfunktionærernes branche. Dette inkluderer også grafikere, og af den grund kan de give dig kvalificeret hjælp til at komme hurtigt tilbage i job. Ved at vælge HK som a-kasse har du ret til dagpenge, hvis du bliver ledig, og lønforsikring (forudsat du også er medlem af en fagforening).

Derudover tilbyder de dig også adgang til landets bedste jobdatabaser, rådgivning om jobsøgning, karriere og onlineværktøjer, ekspertise i netop dit fag- og jobområde samt hjælp, hvis du bliver fyret. Hos HK kan du vide dig sikker på, de kender dit fag, din uddannelse og netop de udfordringer, du kan møde som grafiker.

Hvad laver en grafiker?

En grafikers primære arbejdsplads er foran skærmen, hvor der enten arbejdes med animation, trykte medier eller med grafik til internettet. Som grafiker kan du både arbejde selvstændigt, på trykkerier, reklamebureauer, aviser og magasiner, og arbejdsopgaverne og arbejdspladsen afhænger af, hvilket område du specialiserer dig indenfor. Grafikere kan finde beskæftigelse flere forskellige steder, men typisk sidder de som selvstændige og laver grafisk arbejde for eksterne kunder, og ellers er de også at finde på aviser, informationsvirksomheder og reklamebureauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

I september blev der rundet 3 mio. lønmodtagere

A-kassen Frie udbetaler nu 3.000 kr. ekstra i dagpenge til ledige medlemmer

Ledigheden er steget i juli og august

Sygedagpenge | Den store guide

Hvad er en gul fagforening?

Læs også

Bedste A-kasse i 2023

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2023 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasser 2023

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af de billigste på markedet. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


Fagforening priser

Lige som med a-kasser, er der stor, hvis ikke endnu større, forskel på priserne på fagforeningerne. Vi giver dig et komplet overblik med denne guide til fagforening priser Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening