A-kasse for grafikere

A-kasse for grafikere

Blandt grafikere er det typisk HK man vælger, når man har brug for en a-kasse. HK er dog en relativt dyr a-kasse, og derfor er der mange der vælger alternative a-kasse som også tager imod og rådgiver grafikere. I 2021 koster HK 514,-/md. Læs mere om HK .

Er du en af dem, som gerne vil spare penge på din a-kasse (og måske fagforening) og stadig være dækket lige så godt som hos HK, så kan vi anbefale at du tager et kig på tabellen herunder.

Her har vi nemlig fundet en række a-kasser som du som grafiker kan melde dig ind i, og som måske er billigere en HK. Vi har ihvertfald sammenligner deres priser med HK og givet dig et komplet overblik.

Du har valgt HK som din nuværende a-kasse. Hos HK betaler du 514 kr. / md. for a-kasse og evt. 467 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
FTF A-kasse a-kasse 468 kr.per md. 552 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
552 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Lederne a-kasse 480 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 3.240 kr.På fagforening 3.648 kr.Total / år LÆS MERE
Det Faglige Hus a-kasse 487 kr.per md. 324 kr.På a-kasse 4.776 kr.På fagforening 5.100 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 490 kr.per md. 288 kr.På a-kasse 3.600 kr.På fagforening 3.888 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 490 kr.per md. 288 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
288 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 498 kr.per md. 192 kr.På a-kasse 4.776 kr.På fagforening 4.968 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 502 kr.per md. 144 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
144 kr.Total / år LÆS MERE
Krifa a-kasse 505 kr.per md. 108 kr.På a-kasse 3.936 kr.På fagforening 4.044 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 505 kr.per md. 108 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
108 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 514 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.752 kr.På fagforening 4.752 kr.Total / år LÆS MERE
FOA a-kasse 519 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
1.044 kr.På fagforening 1.044 kr.Total / år LÆS MERE
3F a-kasse 524 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
228 kr.På fagforening 228 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 02.07.2021

Hvorfor skal jeg, som grafiker, melde mig ind i en a-kasse?

Arbejder du som grafiker inden for det private eller offentlige, er det fordelagtigt, at du melder dig ind i en a-kasse. Den er nemlig dit sikkerhedsnet, hvis du en dag pludselig står uden job, eller når du er færdiguddannet. Når du er medlem af en a-kasse, som grafiker, udbetaler a-kassen dagpenge til dig, hvis du bliver arbejdsløs, og er således din forsikring mod at ende på kontanthjælp.

En a-kasse er dog også meget mere end blot dét, eftersom du gennem en a-kasse også kan få adgang til kurser og workshops, som kan opkvalificere dig og stille dig stærkere i en jobsøgningsproces. Der er rigeligt med muligheder for at blive skarpere på dit felt som grafiker, bygge oven på din viden eller gå helt nye veje.

Hvad end du er under uddannelse, selvstændig, på barsel, vil rejse til udlandet eller lige er blevet ledig, kan a-kassen hjælpe dig økonomisk. Det gælder både i forhold til dagpenge og supplerende dagpenge. Som grafiker kan det indimellem være svingende med arbejde – især hvis du er selvstændig.

Derfor er det heller ikke uvant, at du som grafiker får supplerende dagpenge, hvis du bliver sat ned i tid, eller hvis du får arbejde på mindre end fuld tid, når du er ledig. Før du kan få supplerende dagpenge, er du dog nødt til at være medlem af en a-kasse, så du er økonomisk sikret de uger, hvor du både har arbejde og er ledig.

Mere om a-kasse for grafikere hos HK

Som grafiker kan du faktisk vælge mellem flere forskellige a-kasser, men når det er sagt, så er HK det traditionelle valg for grafikere. Med HK får du maksimal tryghed, og de har over 100 års erfaring inden for handels- og kontorfunktionærernes branche. Dette inkluderer også grafikere, og af den grund kan de give dig kvalificeret hjælp til at komme hurtigt tilbage i job. Ved at vælge HK som a-kasse har du ret til dagpenge, hvis du bliver ledig, og lønforsikring (forudsat du også er medlem af en fagforening).

Derudover tilbyder de dig også adgang til landets bedste jobdatabaser, rådgivning om jobsøgning, karriere og onlineværktøjer, ekspertise i netop dit fag- og jobområde samt hjælp, hvis du bliver fyret. Hos HK kan du vide dig sikker på, de kender dit fag, din uddannelse og netop de udfordringer, du kan møde som grafiker.

Hvad laver en grafiker?

En grafikers primære arbejdsplads er foran skærmen, hvor der enten arbejdes med animation, trykte medier eller med grafik til internettet. Som grafiker kan du både arbejde selvstændigt, på trykkerier, reklamebureauer, aviser og magasiner, og arbejdsopgaverne og arbejdspladsen afhænger af, hvilket område du specialiserer dig indenfor. Grafikere kan finde beskæftigelse flere forskellige steder, men typisk sidder de som selvstændige og laver grafisk arbejde for eksterne kunder, og ellers er de også at finde på aviser, informationsvirksomheder og reklamebureauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

A-kasse og fagforening

Dimittendsats 2021

IDA a-kasse

Læs også

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening