Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse for HR-assistenter og HR-konsulenter

A-kasse for HR-assistenter og HR-konsulenter

Når man arbejder med HR er der faktisk ikke nogle a-kasser, som man typisk vil anbefale.Det afhænger meget af hvor man arbejder med HR henne, og hvilke uddannelse man har.

Som HR-ansat er der således rigtig mange muligheder for både en god og billig a-kasse, og man kan vælge præcis den, der passer bedste til ens behov.

4 gode a-kasser for HR-ansatte

Vi har herunder fundet 4 af de bedste og billigste tværfaglige a-kasser, hvor HR-ansatte kan melde sig ind. Hvis a-kasserne også tilbyder fagforening, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for HR-ansatte
497 kr./md.A-kasse
69 kr./md.Fagforening

Optager HR-ansatte

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for HR-ansatte
527 kr./md.A-kasse
74 kr./md.Fagforening

Optager HR-ansatte

4.2 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for HR-ansatte
514 kr./md.A-kasse
139 kr./md.Fagforening

Optager HR-ansatte

4.6 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for HR-ansatte
530 kr./md.A-kasse
474 kr./md.Fagforening

Optager HR-ansatte

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

HK er en stor og populær a-kasse & fagforening.

Data opdateret: 21.05.2024

Hvad laver en HR-assistenter og HR-konsulenter?

HR spænder bredt, og i dag har næsten alle virksomheder en HR-afdeling, i og med at det er her, hvor alle forhold i virksomheden bliver afklaret. En HR-konsulent sørger for al administration med de ansatte og deres forhold. Derfor beskæftiger en HR-konsulent sig med personalejura, personaleprocesser, forhandling med organisationer, overenskomstspørgsmål og organisatoriske ad hoc-projekter.

Derudover er individuelle og kollektive lønaftaler samt arbejdsmarkedet hele generelt også en HR-konsulents ansvar. Jobbet omfatter også rådgivning og rekruttering af nye medarbejdere for forskellige kundevirksomheder.

En HR-assistent har ofte de samme arbejdsopgaver, men der kan være forskel på, hvor stort et ansvarsområde der er tale om. HR skal samtidig repræsentere arbejdsgiveren over for alle ansatte og kende til alle retningslinjer, lønvilkår samt skatte- og personalemæssige spørgsmål.

Alt efter hvor en HR-konsulent er ansat, kan det også være arbejdsopgaver som efteruddannelse og fokus på arbejdsmiljøet, der ligger på opgavebordet. Det er nemlig HR, der i sidste ende står for at skabe et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor HR typisk fungerer som tillidspersoner for medarbejderne.

HR-medarbejderes ansvar er dermed at være personaleansvarlige. Det handler ikke kun om administrative opgaver, men også om at være en tillidsperson for medarbejderne, og derfor skal man også være god til mennesker i jobbet.

Hvorfor bør man som HR-ansat være medlem af en a-kasse

Som HR-konsulent eller HR-assistent er det vigtigt med en a-kasse. HR-medarbejdere er lønmodtagere, og derfor er en a-kasse nødvendig, hvis du vil have økonomisk støtte, hvis du pludselig bliver arbejdsløs. A-kassen udbetaler herefter dagpenge til dig, så du har en indtægt, når du er jobsøgende.

Derudover er det godt at have en a-kasse, der passer til din faglighed. Som HR-konsulent eller HR-assistent er der rig mulighed for at finde en a-kasse, der tilbyder opkvalificerende kurser og workshops, der sikrer dig bedre kompetencer til at ramme det jobmarked, vi har.

Selvom der findes mange stillinger inden for HR, er det vigtigt med økonomisk sikkerhed med en a-kasse. Men som medlem af en a-kasse får du typisk også glæde af en lang række andre fordele. Mange a-kasser har samarbejder med eksempelvis forsikringsselskaber, kulturinstitutioner og feriesteder, og det giver dig mulighed for at spare penge. Du kan nyde godt af billigere forsikring, få koncertbilletter med rabat eller lignende tilbud gennem din a-kasse.

Det er vigtigt, du vælger en fagspecifik a-kasse som HR-medarbejder. På den måde vil du få den bedst mulige støtte og hjælp, hvis du bliver jobløs, og det giver muligheden for at få kurser og workshops, der passer til din faglighed.

  Skrevet af: Redaktionen     05-07-2021     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Hvad er en OK-fagforening?

1. juli træder ny lov om registrering af arbejdstid i kraft

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Er du en af dem, der får flere penge?

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening