Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse for indkøbere

A-kasse for indkøbere

Som indkøber findes der mange muligheder for a-kasse, og du har faktisk frit valg på alle hylder. HK er dog en a-kasse, som har specialiceret sig i netop sælgere, og mange sælgere vælger derfor at melde sig ind her.

HK er dog ikke ligefrem en billig a-kasse, og mange vælger derfor nogle af de billigere alternativer, som giver dig en mindst lige så god dækning og rådgivning. HK koster her i 2021 514,-/md. Læs mere om HK , hvilket som sagt er i den høje ende.

Det kan være lidt af en opgave at finde og sammenligne priser på alle de a-kasser, som man som indkøber kan melde sig ind i, og derfor har vi gjort det hårde arbejde for dig.

Herunder finder du nemlig en sammenligningstabel, hvor vi har sammenlignet prisen hos HK med en række billigere tværfaglige a-kasser, hvor du som indkøber også kan melde dig ind. Du kan bruge listen til at finde et godt alternativ til HK, hvor både a-kasse og måske fagforening er billigere.

Husk på, at du har frit a-kasse og fagforenings valg, og du kan derfor vælge præcis hvem du vil uden nødvendigvis at have fagforening og a-kasse hos den samme udbyder.

Du har valgt HK som din nuværende a-kasse. Hos HK betaler du 514 kr. / md. for a-kasse og evt. 467 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
FTF A-kasse a-kasse 468 kr.per md. 552 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
552 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Lederne a-kasse 480 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 3.240 kr.På fagforening 3.648 kr.Total / år LÆS MERE
Det Faglige Hus a-kasse 487 kr.per md. 324 kr.På a-kasse 4.776 kr.På fagforening 5.100 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 490 kr.per md. 288 kr.På a-kasse 3.600 kr.På fagforening 3.888 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 490 kr.per md. 288 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
288 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 498 kr.per md. 192 kr.På a-kasse 4.776 kr.På fagforening 4.968 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 502 kr.per md. 144 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
144 kr.Total / år LÆS MERE
Krifa a-kasse 505 kr.per md. 108 kr.På a-kasse 3.804 kr.På fagforening 3.912 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 505 kr.per md. 108 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
108 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 514 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.752 kr.På fagforening 4.752 kr.Total / år LÆS MERE
FOA a-kasse 519 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
1.044 kr.På fagforening 1.044 kr.Total / år LÆS MERE
3F a-kasse 524 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
228 kr.På fagforening 228 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 16.08.2021

Hvad laver en indkøber?

I dag finder vi flere og flere, der vælger at arbejde som indkøber i takt med, at B2B-indkøb er eskaleret inden for de senere år. Disse former for indkøb kræver et stort fokus og omtanke for at kunne optimere virksomhedens værdiskabende funktioner i hverdagen. Som indkøber skal man derfor have ansvaret for indkøb af virksomhedens produkter til produktion eller salg – og for rigtig mange er opgaven kombineret med en vis grad af lagerstyring. Indkøberens fornemmeste ansvar er at købe ind i de rette mængder, indhente de nødvendige tilbud og sammenligne priser. Desuden skal indkøberen også være særligt opmærksom på kvalitet.

En indkøbsassistent finder vi særligt i engrosvirksomheder, hvor det handler om varer i store partier. Engrosvirksomheder handler primært med råvarer og færdigvarer, der bliver afsat videre til andre virksomheder til forarbejdning. Ofte er en indkøber uddannet inden for et bestemt felt såsom modebranchen, engros eller lignende.

Indkøberen kan på sin vis have samme rolle som en sælger i og med, at indkøberen ofte er virksomhedens ansigt og stemme udadtil. Her er forskellen dog, at indkøberen skal acceptere tilbud fra en eventuel sælger, og dermed er det ofte disse to erhverv, der vil mødes og diskutere forskellige tilbud på de ønskede varer.

Hvorfor bør man som indkøber være medlem af en a-kasse?

Som indkøber vil arbejdet være afhængigt af det givne marked. Det betyder også, at et eventuelt stop eller fald i landets økonomi vil føre til et stop i forbindelse med forskellige indkøb. Det kan få store konsekvenser for dig, hvis du ikke er medlem af en a-kasse som indkøber. A-kassen er et sikkerhedsnet, der giver dig økonomisk støtte, hvis du mister dit job. Her vil du være berettiget til op til to års dagpengesats, der giver dig mulighed for at få en sammenhængende hverdag som jobsøgende.

Det er vigtigt for dig at undersøge, hvilke a-kasser der passer til dit erhverv. En fagspecialiseret a-kasse vil give dig den rette rådgivning og sørge for, at du får al den viden, du har brug for som ny jobsøgende. Du har derfor også mulighed for at uddanne dig yderligere ganske gratis gennem din a-kasse.

  Skrevet af: Redaktionen     27-07-2020     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Fagforeningerne og de dyre adresser

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

A-kasse og fagforening

Dimittendsats 2021

Læs også

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening