A-kasse for sælgere

A-kasse for sælgere

Som sælger har du et hav af muligheder, når det kommer til valget af a-klasse. Det handler i høj grad om, i hvilken branche du arbejder som sælger og evt. hvilke faglig baggrund du har. En a-kasse som mangler sælgere vælger, er dog HK, som netop slår på, at de specialiserer sig i netop sælgere.

HK er dog langt fra den billigste a-kasse, og eftersom der idag er frit a-kasse valg, kan det sagtens give god mening, at vælge en anden a-kasse. HK koster 514,-/md. Læs mere om HK (2021 pris).

Billigere alternativer

HK er som allerede beskrevet en af de dyrere a-kasse, og derfor har vi herunder prøvet at sammenligne prisen hos HK med andre a-kasse, hvor du som sælger også kan melde dig ind. Hvis du allerede er medlem af en a-kasse, og overvejer at skifte, kan du vælge din nuværende a-kasse og derefter se, hvor meget du kan spare, ved evt. at vælge en anden.

Du kan desuden se, hvor meget du også kan spare, hvis du vælger at skifte fagforening. Husk på, at du sagtens kan have fagforening et sted og a-kasse et andet – der er ingen krav til, at du skal samle dem begge ét sted.

Du har valgt HK som din nuværende a-kasse. Hos HK betaler du 514 kr. / md. for a-kasse og evt. 467 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
FTF A-kasse a-kasse 468 kr.per md. 552 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
552 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Lederne a-kasse 480 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 3.240 kr.På fagforening 3.648 kr.Total / år LÆS MERE
Det Faglige Hus a-kasse 487 kr.per md. 324 kr.På a-kasse 4.776 kr.På fagforening 5.100 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 490 kr.per md. 288 kr.På a-kasse 3.600 kr.På fagforening 3.888 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 490 kr.per md. 288 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
288 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 498 kr.per md. 192 kr.På a-kasse 4.776 kr.På fagforening 4.968 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 502 kr.per md. 144 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
144 kr.Total / år LÆS MERE
Krifa a-kasse 505 kr.per md. 108 kr.På a-kasse 3.936 kr.På fagforening 4.044 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 505 kr.per md. 108 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
108 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 514 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.752 kr.På fagforening 4.752 kr.Total / år LÆS MERE
FOA a-kasse 519 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
1.044 kr.På fagforening 1.044 kr.Total / år LÆS MERE
3F a-kasse 524 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
228 kr.På fagforening 228 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 02.07.2021

Hvad laver en sælger?

At være sælger er en bred betegnelse, der kan være svær at omfavne fuldstændig. Dog er en sælger typisk ansat hos et firma med henblik på at sælge firmaets produkter til forskellige kunder. Derfor vil mange sælgere også køre rundt i hele landet for at fremvise produkter og være firmaets ansigts udadtil. Der er også flere og flere sælgere, der bliver selvstændige og tilbyder sin hjælp til andre firmaer eller sælger sine egne produkter.

En sælger vil typisk være på kundebesøg meget af tiden, og dette kan være i sin egen landsdel, hele landet eller i udlandet. Her er der ofte fokus på at ramme områder, som har interesse i det specifikke varesortiment. En sælger vil arbejde i ét firma, men det er også muligt at arbejde for flere forskellige så længe, at de ikke er konkurrenter.

Det betyder også, at en sælger uddanner sig i forskellige salgsstrategier og tilegner sig evner til at vurdere, hvilken salgsstrategi der skal anvendes i bestemte sammenhænge. Formålet er at kunne overbevise en kunde om, at produktet er det helt rigtige, men uden at gøre brug af beskidte tricks. Inden for mange brancher kræver det imidlertid, at en sælger har en ekspertise inden for bestemte områder. Det kan eksempelvis være en teknisk uddannelse eller en anden erhvervsuddannelse, der giver sælgeren et særligt kendskab til en specifik branche.

Hvorfor melde sig ind i en a-kasse som sælger?

I dag findes der mange forskellige a-kasser, og når det kommer til en sælger, er det en særdeles vigtig og god mulighed at melde sig ind i en a-kasse. Sælgeren job er afhængig af, at der bliver solgt nogle produkter. Forskellige kriser i Danmark eller på verdensplan kan derfor være med til at sætte en stopper for forbrugerens behov for at købe nyt, og det vil sætte sælgeren i en risikabel position i forbindelse med sit arbejde.

En a-kasse vil være sælgerens økonomiske sikkerhedsnet og jobekspert, hvis man udvælger den rette a-kasse. Her vil du få en månedlig udbetaling, der gør det muligt at holde hjulene kørende i hverdagen i takt med, at der søges efter et nyt arbejde. Ligeledes tilbyder a-kasser en lang række workshops, kurser og møder, der alt sammen er med henblik på at udvide medlemmernes kompetencer og forbedre CV’et. På den måde bliver medlemmerne langt mere attraktive for en potentiel arbejdsgiver.

  Skrevet af: Redaktionen     27-07-2020     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

A-kasse og fagforening

Dimittendsats 2021

IDA a-kasse

Læs også

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening