Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse hvis du er souschef

A-kasse hvis ud er souschef

Som souschef arbejder du en leder rolle, og derfor giver det god mening at indmelde sig i en a-kasse som f.eks. Lederne .

Du har dog frit a-kasse valg, og du kan derfor sagtens melde dig ind andre steder, som måske er billigere end Lederne. Lederne koster i skrivende stud (2024) 499,-/md. Læs mere om Lederne , hvilket er en af de billigste priser på a-kasse markedet lige nu.

Er lederne ikke den rigtige a-kasse for dig, kan du med fordel bruge vores sammenligningstabel herunder, hvor vi har sammenlignet prisen på lederne med en række andre tværfaglige a-kasser, hvor du som souschef også kan melde dig ind.

Husk altid på, at du har frit a-kasse- og fagforeningsvalg. Det betyder, at du ikke behøver at have a-kasse og fagforening det samme sted eller at du nødvendigvis skal melde dig ind i en bestemt a-kasse fordi du arbejde i en specifik branche eller har en specifik faglige baggrund.

Hvis du allerede har en a-kasse, kan du også bruge vores værktøj nedenfor til at se, om du kan spare penge ved at flytte. Alt du skal gøre er at vælge din nuværende a-kasse og klikke “Se hvor meget du kan spare”.

Du har valgt Lederne som din nuværende a-kasse. Hos Lederne betaler du 499 kr. / md. for a-kasse og evt. 229 kr. / md. for fagforening. Hos Lederne kan du opnå en samlerabat på 118 kr. / md.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 497 kr.per md. 24 kr.På a-kasse 1.920 kr.På fagforening 528 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Ase a-kasse 527 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
1.860 kr.På fagforening 1.860 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 514 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
1.080 kr.På fagforening 1.080 kr.Total / år LÆS MERE
HK a-kasse 530 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Ingen besparelse
på fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 506 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
744 kr.På fagforening 744 kr.Total / år LÆS MERE
FTF A-kasse a-kasse 488 kr.per md. 132 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
132 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 506 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Tilbyder ikke
fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 528 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Tilbyder ikke
fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 529 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Tilbyder ikke
fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
Data senest opdateret: 08.04.2024

Hvad laver en souschef og hvor er de ansat?

Kigger vi lidt nærmere på, hvad en souschef laver, kan vi overordnet sige, at souschefen er lederens højre hånd. Dermed fungerer en souschef som en mellemleder mellem ansatte og leder, og som er den næstkommanderende i en virksomhed, forretning eller lignende. Derfor kan du også støde på en souschef mange steder i det daglige, hvoraf nogle af de mest velkendte steder er i produktionsvirksomheder, supermarkeder og på restauranter.

En souschef skal tage part i den daglige drift og ledelse samtidig med, at man står for en del af det administrative arbejde. Dog vil den enkelte souschef have individuelle opgaver, og dermed er det svært at udpege specifikke arbejdsopgaver. Dette aftales med lederen, men souschefen vil altid agere bindeled mellem ledelse og medarbejdere.

Typisk arbejdsopgaver vil du være at stå for vagtplanlægning, lønsedler samt diverse indkøb. En souschef i en mindre virksomhed vil ofte have en bredere vifte af opgaver end hvad der er tilfældet i større virksomheder, men fælles for begge roller er, at der arbejdes med og mod forskellige målsætninger. En souschef har dermed en ledende rolle på gulvet sammen med medarbejderne, hvor den daglige drift styres af souschefen.

Hvorfor have en a-kasse som souschef?

Som souschef vil man typisk indtage en ledende position, og derfor er det særdeles vigtigt at etablere et økonomisk sikkerhedsnet. Som medlem af en a-kasse vil du altid være berettiget til dagpenge efter 12 måneders anciennitet. På den måde er du sikret en indkomst, hvis du mister dit arbejde og er jobsøgende i en periode.

Typisk kan det betale sig at finde en specialiseret a-kasse for ledere. Dette vil give dig et medlemskab, hvor du har mulighed for at benytte dig af eksempelvis juridisk hjælp, karriererådgivning og lønsikring. Du vil også kunne få tilbudt diverse netværksmøder med andre ledere, online guides og lederkurser, som hjælper dig godt på vej mod det nye job.

  Skrevet af: Redaktionen     27-07-2020     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Er du en af dem, der får flere penge?

Den nyeste arbejdskraftundersøgelse viser, at jobomsætningen er faldet

Du kan få dagpenge ved dem alle, men hvad kan a-kasserne ellers?

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening