Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Fagforening for fysioterapeuter

Fagforening for fysioterapeuter

Det er forskelligt, hvad du som fysioterapeut bør vælge, når det kommer til fagforening. Det hele afhænger af, hvor du er ansat, hvilke “goder” du ønsker og hvad du er villig til at betale.

Mange fysioterapeuter, som ønsker en god grundlæggende juridisk dækning, men som ikke har brug for en specialiseret fagforening, vælger typisk en tværfaglig fagforening.

Tværfaglige fagforeninger optager alle, uanset deres faglige baggrund, og de er typisk betydeligt billigere end de specialiserede fagforeninger.

Gode fagforeninger for fysioterapeuter

Vi har herunder fundet en række af de bedste og billigste fagforeninger, hvor fysioterapeuter kan melde sig ind. Hvis fagforeningerne også tilbyder a-kasse, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for fysioterapeuter
69 kr./md.Fagforening
497 kr./md.A-kasse

Optager fysioterapeuter

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
74 kr./md.Fagforening
527 kr./md.A-kasse

Optager fysioterapeuter

4.2 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
139 kr./md.Fagforening
514 kr./md.A-kasse

Optager fysioterapeuter

4.6 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for fysioterapeuter
474 kr./md.Fagforening
530 kr./md.A-kasse

Optager fysioterapeuter

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

HK er en stor og populær a-kasse & fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
167 kr./md.Fagforening
506 kr./md.A-kasse

Optager fysioterapeuter

4.8 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Business Danmark er perfekt til dig der arbejder med salg.

Data opdateret: 21.05.2024

En fagforening som specialiserer sig i netop fysioterapeuter er Danske Fysioterapeuter. Danske Fysioterapeuter forhandler også overenskomst, så er du ansat et sted (typisk stat, regioner og kommuner), hvor der er overenskomst, kan det måske give mening at vælge Danske Fysioterapeuter. Af samme grund er prisen hos Danske Fysioterapeuter også i den høje ende, og mener man ikke man har brug for overenskomst eller andre goder som tilbydes hos Danske Fysioterapeuter, kan man med fordel vælge et billigere alternativ.

Du har valgt Danske Fysioterapeuter som din nuværende fagforening. Hos Danske Fysioterapeuter koster fagforening 579 kr. / md. .

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. 6.120 kr.På fagforening 6.120 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Ase a-kasse 74 kr.per md. 6.060 kr.På fagforening 6.060 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 139 kr.per md. 5.280 kr.På fagforening 5.280 kr.Total / år LÆS MERE
HK a-kasse 474 kr.per md. 1.260 kr.På fagforening 1.260 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 167 kr.per md. 4.944 kr.På fagforening 4.944 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 229 kr.per md. 4.200 kr.På fagforening 4.200 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 21.05.2024

Hvorfor bør fysioterapeuter have en fagforening?

Med de mange muligheder, der er i arbejdslivet som fysioterapeut, er det en god ide af have en fagforening til at støtte op. Det er der af flere årsager. I det hele taget er det altid en god ide at være medlem af en fagforening, fordi de kan hjælpe dig, hvis du får problemer i erhvervslivet, som du ikke selv kan finde en løsning på.

Som fysioterapeut har du forskellige muligheder, når du vil begynde din rejse i erhvervslivet. Du kan være heldig at blive ansat som en del af en virksomhed, hvor du bliver ansat på kontrakt, og hverdagen går sin gang derfra. Eller du kan vælge den mere udfordrende vej at blive selvstændig.

I begge tilfælde kan du trække på din fagforening til alt lige fra hjælp til at gennemlæse kontrakter til at finde rundt i de forskellige regler, der er, når du vil starte din egen virksomhed. Som selvstændig fysioterapeut vil du komme ud for mange spørgsmål, hvor det vil være rart at kunne søge rådgivning hos din fagforening.

Hvilke fagforeninger henvender sig specifikt til fysioterapeuter?

Den mest konkrete fagforening du kan finde i Danmark til fysioterapeuter er Danske Fysioterapeuter. Foruden de oplagte fordele som den specifikke rådgivning fra andre fysioterapeuter kan du få hjælp og vejledning til, hvordan man driver sin egen klinik.

Enhver anden fagforening kan hjælpe dig med stort set hvad som helst, men med Danske Fysioterapeuter får du den konkrete hjælp, som du har behov for med din baggrund. Det gælder både som ansat hos andre, eller hvis du vælger den selvstændige vej. Desuden gør Danske Fysioterapeuter et stort stykke arbejde for at styrke fagligheden for alle sine medlemmer med faglige kurser og planlagte temadage i løbet af året, som medlemmer kan tage del i.

Fagforening for fysioterapeuter under uddannelse

Du kan allerede blive medlem af Danske Fysioterapeuter som studerende og få del i de mange fordele, inden du vælger din vej ud på arbejdsmarkedet. Det er heldigvis også sådan, at dit medlemskontingent kan trækkes fra i skat og med den billige pris, ender du med faktisk kun at betale 1 kr. om dagen for at være medlem i Danske fysioterapeuter.

Som studiemedlem af Danske Fysioterapeuter får du desuden også adgang til mange andre af deres fordele, hvor du bliver holdt opdateret på udviklingen inden for dit felt som fysioterapeut. Du vil automatisk blive dækket af en forsikring, når du er i praktik, med dit medlemskab og ikke mindst rådgivning til at finde de rette studiejobs og dit første job efter endt studietid.

 

  Skrevet af: Redaktionen     11-08-2022     Skrevet i: Fagforening efter job

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Hvad er en OK-fagforening?

1. juli træder ny lov om registrering af arbejdstid i kraft

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Er du en af dem, der får flere penge?

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening