Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Fagforening for pædagoger

Fagforening for pædagoger

Et af de klassiske valg, når det kommer til fagforening for pædagoger, er BUPL (SL for specialpædagoger). Grundet prisen, er det dog ikke alle der vælger denne løsning. BUPL koster nemlig 511,-/md. Læs mere om BUPL , hvilket gør dem til en af de dyreste fagforeninger på markedet.

Herunder har vi sammenlignet prisen på fagforeningen hos BUPL med priserne hos en række alternativer. Alle fagforeninger på listen optager pædagoger, og du kan derfor bruge oversigten til at vurdere, om du evt. vil vælge et billigere alternativ til BUPL.

Her er de billigere alternativer

Du har valgt BUPL som din nuværende fagforening. Hos BUPL koster fagforening 511 kr. / md. og evt. 483 kr. / md. for a-kasse.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening og/eller a-kasse.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
5.304 kr.På fagforening 5.304 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 74 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
5.244 kr.På fagforening 5.244 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Frie a-kasse 139 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.464 kr.På fagforening 4.464 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 229 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
3.384 kr.På fagforening 3.384 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 167 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
4.128 kr.På fagforening 4.128 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 15.02.2024

Hvis du stadig er i tvivl om, hvem du skal vælge, kan du bruge vores tabel herunder, hvor vi har fundet en række a-kasser, som også tilbyder en god og billig fagforening for pædagoger.

Gode fagforeninger for pædagoger

Vi har herunder fundet en række af de bedste og billigste fagforeninger, hvor pædagoger kan melde sig ind. Hvis fagforeningerne også tilbyder a-kasse, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for pædagoger
69 kr./md.Fagforening
497 kr./md.A-kasse

Optager pædagoger

4.5 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for pædagoger
74 kr./md.Fagforening
527 kr./md.A-kasse

Optager pædagoger

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for pædagoger
139 kr./md.Fagforening
514 kr./md.A-kasse

Optager pædagoger

4.7 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for pædagoger
229 kr./md.Fagforening
499 kr./md.A-kasse

Optager pædagoger

3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Lederne er en billig a-kasse primært målrettet ledere.

 a-kasse for pædagoger
167 kr./md.Fagforening
506 kr./md.A-kasse

Optager pædagoger

4.8 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Business Danmark er perfekt til dig der arbejder med salg.

Data opdateret: 15.02.2024

BULP er tilbyder en specialiseret fagforening, og det smitter også af på prisen, og BUPL´s fagforening koster 511,-/md. Læs mere om BUPL her i 2024. For nogle er denne pris for høj, og de vælger istedet at melde sig ind i en tværfaglig tværfaglig fagforening, som giver dem en grundlæggende dækning men færre fordele mod et nedsat kontingent.

BUPL er en fagforening for pædagoger, som værner om deres medlemmer og de problemer, der kan opstå på arbejdsmarkedet for en pædagog. Hos BUPL vil de gerne hjælpe dig med at aftale din løn, hvis du har fået en ny stilling eller skal starte som helt nyuddannet pædagog. Det kan give dig en ekstra sikkerhed, når der er flere øjne på din løn og din kontrakt.

BUPL er med til at give dig bedre arbejdsforhold, idet de i samråd med politikerne hele tiden forsøger at optimere børnenes og pædagogernes vilkår. Du kan læse mere om BUPL og deres fagforening her .

Hvorfor bør man som pædagog have en fagforening?

BUPLs værdisæt går ud på, at alle pædagoger skal værne om hinanden og være ét fællesskab. Hvis du derfor er medlem af BUPL, vil du opleve fællesskabsfølelsen blandt pædagogerne, hvor alle skal behandles ligeværdigt samt respektfuldt.

Derudover vil BUPL tale din sag, hvis du er ude for en dårlig oplevelse på arbejdsmarkedet – det kan være alt fra at få udbetalt for lidt løn til at kunne forflytte dig andetsteds under din barsel, hvis der er nedskæringer på din nuværende arbejdsplads. Ydermere er pædagogfaget et hårdt felt at arbejde i, hvorfor BUPL også hjælper til strukturering på arbejdspladsen eller i forbindelse med en langtidssygemelding.

Specielle kontingentforhold og muligheder, hvis man er pædagog

Er du studerende, kan du søge om gratis medlemskab ved BUPL, hvor du efter dimissionen betaler kontingent. Det vil sige, at du som pædagogstuderende får alle BUPLs fordele, men betaler først, når du er færdig. Denne ordning gælder hos langt de fleste fagforeninger, og du kan de fleste steder få en gratis studiemedlemskab.

Hvis du er langtidssygemeldt, vil BUPL gerne hjælpe dig, så du og din arbejdsplads finder den rigtige løsning. De vil give råd og vejledning, samt hvis de har været medlem i seks måneder, er du lønsikret under sygmeldingen.

Du kan være passivt medlem hos BUPL, hvis du ikke længere arbejder som pædagog eller ikke søger job som pædagog længere. På den måde vil du stadig være tilknyttet en fagforening for pædagoger, men du vil ikke kunne opnå juridisk hjælp.

Vil du vide mere om de mulige fagforeninger og deres priser, kan du med fordel læse vores komplette artikel om fagforening priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Du kan få dagpenge ved dem alle, men hvad kan a-kasserne ellers?

2024 byder på forhøjet kontingent for alle medlemmer af a-kasser

Hvad gør man, hvis man ikke er medlem af en fagforening?

A-kasse for medlemmer af finansforbundet

I september blev der rundet 3 mio. lønmodtagere

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasser 2024

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af de billigste på markedet. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


Fagforening priser

Lige som med a-kasser, er der stor, hvis ikke endnu større, forskel på priserne på fagforeningerne. Vi giver dig et komplet overblik med denne guide til fagforening priser Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening