Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Fagforening for salg og marketing

Fagforening for salg og marketing

Arbejder du med salg, måske som sælger, marketing eller kommunikation, så er det vigtigt, at du har en god fagforening, som har din ryg i tilfælde af en uretmæssig fyring eller andre problemer på arbejdspladsen.

Når du arbejder med salg og marketing, har du flere muligheder for fagforening.

Enten kan du vælge at melde dig ind i en billig tværfaglig fagforening, som f.eks. Det Faglige Hus , eller også skal du vælge en, som er specialiseret i netop din branche, men som til gengæld er en del dyrere.

Tværfaglige fagforeninger optager alle, uanset deres faglige baggrund, og mange indenfor netop salg og marketing vælger en tværfaglig fagforening.

Gode fagforeninger for salg og marketing

Vi har herunder fundet en række af de bedste og billigste fagforeninger, hvor salg og marketing kan melde sig ind. Hvis fagforeningerne også tilbyder a-kasse, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for salg og marketing
69 kr./md.Fagforening
497 kr./md.A-kasse

Optager salg og marketing

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for salg og marketing
74 kr./md.Fagforening
527 kr./md.A-kasse

Optager salg og marketing

4.2 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for salg og marketing
139 kr./md.Fagforening
514 kr./md.A-kasse

Optager salg og marketing

4.6 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for salg og marketing
474 kr./md.Fagforening
530 kr./md.A-kasse

Optager salg og marketing

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

HK er en stor og populær a-kasse & fagforening.

 a-kasse for salg og marketing
167 kr./md.Fagforening
506 kr./md.A-kasse

Optager salg og marketing

4.8 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Business Danmark er perfekt til dig der arbejder med salg.

Data opdateret: 21.05.2024

En fagforening (og a-kasse), som specifikt henvender sig til personer indenfor salg og marketing er Business Danmark . Hos dem får du specialiseret viden på netop dit fagområdet, men som du kan se i tabellen herunder, koster de også lidt mere end andre fagforeninger.

Du har valgt Business Danmark som din nuværende fagforening. Hos Business Danmark koster fagforening 167 kr. / md. og evt. 506 kr. / md. for a-kasse.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening og/eller a-kasse.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. 108 kr.På a-kasse 1.176 kr.På fagforening 1.284 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Ase a-kasse 74 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
1.116 kr.På fagforening 1.116 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 139 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
336 kr.På fagforening 336 kr.Total / år LÆS MERE
HK a-kasse 474 kr.per md. Ingen besparelse
på a-kasse
Ingen besparelse
på fagforening
Ingen
besparelse
LÆS MERE
Lederne a-kasse 229 kr.per md. 84 kr.På a-kasse Ingen besparelse
på fagforening
84 kr.På a-kasse LÆS MERE
Data senest opdateret: 21.05.2024

Hvorfor skal man have en fagforening, når man arbejder med marketing og kommunikation?

En fagforening er vigtig for ansatte inden for salg og markedsføring, fordi de kan forhandle sig frem til bedre løn og fordele. Uden en fagforening kan virksomhederne nemt udnytte de ansatte ved at tilbyde dem lave lønninger og ingen fordele. En fagforening giver medarbejderne en stemme og giver dem mulighed for at forhandle som en gruppe om bedre løn og fordele.

Selvom du i mange tilfælde vil kunne forhandle din egen løn i salg og marketing, kan en fagforening stadig hjælpe dig med mange andre ting. Du kan igennem din fagforening ofte komme på kurser, der kan gøre dit CV endnu mere attraktivt, når du skal til at søge arbejde. Et bedre CV er også en forhandlingsstyrke, når du sidder ved lønforhandlingerne.

Derudover hjælpe fagforeningen dig også, hvis du havner på en arbejdsplads med dårligt arbejdsmiljø, eller hvis du oplever, at du ikke får den løn, som der står i din kontrakt. Fagforeningen hjælper dig med juridiske ting, så du kan fortsætte arbejdet og lade fagforeningen tage hånd om de trælse problemer.

Hvilke fagforeninger henvender sig specifikt til salg og marketing?

En af de mest anerkendte fagforeninger inden for salg og marketing er Business Danmark. De beskæftiger sig hovedsageligt med business, markedsføringsfolk og ansatte i salgsafdelinger. Det er derfor et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil have en fagforening, der kan hjælpe med dine arbejdsproblemer.

Du kan også melde dig ind i Ledernes Fagforening, hvis du har en lederstilling inden for salg og marketing. Som leder har du nemlig nogle lidt anderledes ansvarsopgaver, som kan gå ud over salg og marketing. Disse to fagforeninger vil være et rigtig godt valg som din nye fagforening, hvis du arbejder med salg eller markedsføring.

Fagforening for salg og marketing under uddannelse

Som studerende kan du vælge hvilken som helst fagforening. Når det kommer til salg og marketing har man ikke nødvendigvis en salgs- eller markedsføringsuddannelse for at komme til at arbejde inden for området.

Er du dog ved at læse business, salg eller markedsføring, kan du med fordel henvende dig til en af a-kasserne, der specialiserer sig på området. Du kan nemlig lige så godt blive medlem af en fagforening, der kan hjælpe dig med den bedste information. Derudover kan disse fagforeninger også have fokus på bedre kurser, der kan være yderst relevante for salg og marketing.

Der findes nemlig mange værktøjer inden for salg og markedsføring, og du kan med fordel lære nogle af disse igennem kompetencekurser, som en af disse fagforeninger kan tilbyde dig. Husk, at du som studerende i mange tilfælde kan være gratis medlem af en fagforening.

Hvorfor bør sælgere have en fagforening?

Salg er en afgørende del af enhver virksomhed, og derfor kan du være sælger i alle slags brancher. Det gør det blot endnu vigtigere, at du finder den rigtige fagforening, der har kendskab til netop din branche. Fagforeninger forhandler nemlig ikke kun overenskomster og arbejdsvilkår. Når du har en god fagforening i ryggen, så kan du tage på arbejde og være tryg, selv hvis uheldet skulle være ude, og du bliver sygemeldt eller mister jobbet.

Uanset om du er sælger i en detailhandel eller yder en service, så er det et plus, hvis du er dækket ind af en fagforening, der kan støtte op om dig, hvis du skulle ønske at skifte job eller have brug for faglig sparring. Fagforeninger i dag tilbyder ofte kurser, efteruddannelser, rådgivning og meget mere.

Hvilke fagforeninger henvender sig specifikt til sælgere?

Det er svært at give et præcist svar på, hvilken fagforening du skal vælge som sælger, eftersom faget dækker over så meget. Der vil på de fleste arbejdspladser være tilknyttet en fagforening, og det kan være en god idé at holde sig til den, hvis de har specifikt kendskab til din branche, og den kræver særlig viden.

Business Danmark henvender sig specifikt til sælgere, så det kan være der, du skal have et medlemskab. Det kommer helt an på din specifikke branche, men hos Business Danmark har du mulighed for at deltage i kurser, som kan styrke dine kompetencer.

Fagforeningen Business Danmark udmærker sig ved at have fokus på salg og marketing, hvor de tilbyder individuelle coachingforløb og meget mere. Det er en kæmpe fordel at være medlem af en fagforening, hvor du kan holde dig opdateret på, hvad der sker i branchen. Så den rigtige fagforening for dig kommer helt an på din situation. Hvis du f.eks. er sælger i metalindustrien, så kan det måske være mere oplagt at blive medlem hos fagforeningen Dansk Metal.

Fagforening for sælgere under uddannelse

Stort set alle fagforeninger har nogle gode tilbud til studerende, der gerne vil nyde godt af de mange fordele, man får ved at være medlem. Dette gælder også for Business Danmark, der har et specifikt tilbud til dig, der er studerende. I de fleste tilfælde vil du faktisk kunne blive medlem gratis, når du er studerende.

Som studerende møder man en masse spørgsmål, som kan kræve en smule erfaring at håndtere. Der er en fagforening en stor hjælp. Det kan f.eks. være spørgsmål i forhold til SU, når du har et deltidsjob eller spørgsmål angående praktikpladser osv.

Det er også en stor fordel at være tilmeldt en a-kasse gennem sin fagforening som studerende, fordi du så har mulighed for at modtage dagpenge, hvis du har været medlem længe nok. På denne måde kan en fagforening være den helt rigtige bro mellem studielivet og erhvervslivet, der ofte er en periode, der kræver, at man indstiller sig på sit nye liv.

  Skrevet af: Redaktionen     17-08-2022     Skrevet i: Fagforening efter job

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Hvad er en OK-fagforening?

1. juli træder ny lov om registrering af arbejdstid i kraft

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Er du en af dem, der får flere penge?

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening