Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Gør din hobby til din levevej!

A-kasse kontingent

Har du nogensinde overvejet, at gøre din hobby til din levevej? For mange lyder det måske som utopi, men faktisk er der ikke så langt fra drøm til virkelighed, som man skulle tro.

I denne artikel giver vi dig en rækker idéer til, hvordan du kan leve af din hobby eller bare leve af noget du er god til.

Sælg din viden online

Der findes efterhånden online kurser indenfor rigtig mange ting, og er du ikke bange for at stå foran et kamera og forklare, så er der helt sikkert penge at tjene.

Der findes platforme i både in- og udland, hvor du kan uploade kurser og sælge dem online.

I Danmark har vi f.eks. WeTeach.dk, hvor du kan lave kurser indenfor hobby og kreativitet og sælge dem til et stort publikum. WeTeach.dk tager kun en lille del af indtægterne fra dine kurser, og du kan derfor nemt få en pæn lille sideindtægt.

Tag f.eks. et kig på dette online hæklekursus, som en underviser har lavet på WeTeach.dk

Hvis du er frisk på at undervise på engelsk, og har du et emne, som der måske ikke er så mange andre der har lavet kurser om, kan du med fordel taget et kig på Udemy.com, som er en international platform form online kurser. Udemy.com tager dog i omegnen af 50% af omsætningen på dit kursus, så vær forbedret på at betale lidt for at sælge dit kursus på deres platform.

Du vil sandsynligvis ikke kunne leve af at lave et enkelt kursus, men laver du et par stykker og de hver især sælger for 4-5.000 per måned, så er du godt på vej!

Udgiv e-bøger

En anden måde at formidle siden viden på og måske tjene lidt penge er ved at udgive e-bøger. Det smarte ved e-bøger er, at du ikke behøver at have et forlag bag dig for at sælge din bog i markedet.

Alt hvad du behøver er en simpel hjemmeside, hvor man kan købe din bog, og så er du kørende. Faktisk findes der også tjenester, hvor kan publicere og sælge dine e-bøger ved blot at give en lille del af din indtægt til tjenesten.

Ved du meget om et specifikt emne, kan du med fordel skrive flere e-bøger der dykker dybere ned i mere specifikke emner.

Bliv YouTuber

At være YouTuber er hot som aldrig før, og YouTube er altså ikke forbehold for den yngre generation. Har du noget på hjertet og kan du formidle det på en spændende måde, så er der klart penge at tjene ved at skabe en succesfuld YouTube kanal.

Det kan godt være at du ikke vil tjene så mange penge på selve YouTube annoncerne, men bare det at du kommer ud til en masse mennesker vil åbne nye muligheder såsom sponsorater og foredrag.

YouTube er nemt at komme i gang med, alt hvad du behøver er en smartphone med et kamera og en konto på YouTube, og så er du kørende. Kontoen er gratis og Smartphonen har du sikkert allerede i forvejen!

  Skrevet af: Redaktionen     03-11-2017     Skrevet i: Ledighed, Uddannelse og karriere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Fagforeningerne og de dyre adresser

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

A-kasse og fagforening

Dimittendsats 2021

Læs også

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening