Teknisk Landsforbund a-kasse

TL (Teknisk Landsforbund) | Pris, alternativer og anmeldelser

Indhold
Alternativ til TL?
Se hvor meget du kan spare!
Find billigere alternativer til:
Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Overvejer du at melde dig ind i Teknisk Landsforbund (TL) eller er du på vej væk fra dem, så er denne artikel noget for dig. Vi kigger på priser, alternativer, medlemsfordele, lønsikring, fagforening og meget mere. Bliv klogere på TL, læs med her!

Pris for medlemskab hos TL

Teknisk Landsforbund(TL) er en af landets dyreste a-kasse og et medlemskab koster i 2024 hele 536,-/md. .

Med i denne pris får du en række fordele som medlem. Disse har vi kigget nærmere på længere nede i artiklen. Ønsker du at læse mere om priserne hos Teknisk Landsforbund, kan du klikke videre til deres hjemmeside.

Alternativer til TL

Er du en af dem, som ikke vil betale for meget for noget man kan få billigere andre steder? Så er det måske noget for dig, at se på de (billigere) alternativer, der findes til Teknisk Landsforbund. Der findes nemlig rigtig mange billigere a-kasse, og herunder har vi fundet en håndfuld, som alle er tværfaglige, hvilket betyder, at alle uanset faggruppe, kan blive medlem.

Du har valgt Teknisk Landsforbund som din nuværende a-kasse. Hos Teknisk Landsforbund betaler du 536 kr. / md. for a-kasse og evt. 429 kr. / md. for fagforening.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden a-kasse og/eller fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

A-kasse Pris
A-kasse
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 497 kr.per md. 468 kr.På a-kasse 4.320 kr.På fagforening 4.788 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Ase a-kasse 527 kr.per md. 108 kr.På a-kasse 4.260 kr.På fagforening 4.368 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 514 kr.per md. 264 kr.På a-kasse 3.480 kr.På fagforening 3.744 kr.Total / år LÆS MERE
HK a-kasse 530 kr.per md. 72 kr.På a-kasse Ingen besparelse
på fagforening
72 kr.På a-kasse LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 506 kr.per md. 360 kr.På a-kasse 3.144 kr.På fagforening 3.504 kr.Total / år LÆS MERE
FTF A-kasse a-kasse 488 kr.per md. 576 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
576 kr.Total / år LÆS MERE
Min A-kasse a-kasse 506 kr.per md. 360 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
360 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 528 kr.per md. 96 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
96 kr.Total / år LÆS MERE
MA A-kasse a-kasse 529 kr.per md. 84 kr.På a-kasse Tilbyder ikke
fagforening
84 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 499 kr.per md. 444 kr.På a-kasse 2.400 kr.På fagforening 2.844 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 08.04.2024

Vil du gerne vide mere om, hvordan du helt konkret melder dig ud af Teknisk Landsforbunds a-kasse eller fagforening, kan du med fordel læse vores guide til udmeldelse af Teknisk Landsforbund. Her gennemgår vi, hvad du specielt skal være opmærksom på og hvad du potentielt kan spare ved at skifte til en anden a-kasse eller fagforening.

Hvem er TL?

TL står for Teknisk Landsforbund og er fagforeningen for dig, som arbejder indenfor teknik, design og byggeri. I Teknisk Landsforbund er du en del af et fællesskab for kreative specialister, som i da har ca. 30.000 medlemmer. TL har også Teknikernes A-kasse. TL har 13 faglige netværk og 9 afdelinger i Danmark.

Hvem henvender TL sig til?

Medlemmer af TL hører ind under mange forskellige faggrupper indenfor teknik, design og byggeri. Men hvis du er medlem er TL har du en erhvervs- eller videregående uddannelse, og dit arbejde kan være koordinator eller projektleder, men du kan også have ansvar for detaljer i produktion eller dokumentation.

Når det kommer til selvstændige og freelancere, optager TL også teknikere og designere med eller uden uddannelse, der er momsregistreret, og som driver selvstændig virksomhed, men som ikke har ansatte i virksomheden. F.eks. kan der være tale om virksomheder der leverer ydelser indenfor områderne så som forskning og undervisning, konstruktion, produktudvikling, planlægning, produktion, tilsyn og administration.

Lønsikring hos TL?

TL tilbyder Alkas lønforsikring som dækker din indkomst op til 80% ved ledighed. Lønsikringen gælder både medlemmer af Teknisk Landsforbund og medlemmer af Teknikernes A-kasse. Lønsikringen dækker efter 12 måneders indbetaling og hvis du er under 65 år. Du kan vælge mellem at være dækket i 6 eller 12 måneder.

Ønsker du en lønsikring, hvor du er dækket med mere end 80%, f.eks. helt op til 90%, så tag et kig på vores overblik med lønsikring priser, og se, hvad du kan få af lønsikring hos andre a-kasser.

Fagforening hos TL?

TL er et fagforbund og har derfor alle de faglige fordele, herunder også at de kender dit fag, forhandler overenskomster, fører sager og hører ind under LO.

Medlemsfordele hos TL

En af fordelene ved f.eks. at have Teknikernes a-kasse er at du har en faglig a-kasse som kender til dit fag og arbejdsområde, og derfor har større chance for at støtte dig når du er ledig, syg, ferie mm.

TL har lavet en del aftaler som giver dig fordel af at være medlem hos dem. Bl.a. får du som TL-medlem tilsendt et LO Plus kort, som giver dig rabat i mere end 1.300 butikker landet over.

Du kan også blive medlem i Forbrugsforeningen og få rabat i mere end 4.500 butikker, som TL-medlem får du gratis medlemskab det første år og derefter billigt medlemskab.

Du har også adgang til flere billige forsikringer, bl.a. hos Alka, billige billån, gratis hjælp til testamente gennem Testaviva, rabat på efteruddannelse og meget mere.

Hvis du er selvstændig i TL kan du deltage deres faglige netværk, kurser og arrangementer, modtage fagbladet Teknikeren, benytte lønstatistik, bruge TL´s freelancebureau, få rådgivning om hvordan du kan udvikle dig fagligt, få rådgivning om sygedagpenge og barsels-dagpenge, hurtigt blive lønmodtagermedlem hvis den selvstændige virksomhed opgives, benytte TL´s medlemstilbud. Dog kan selvstændige medlemmer af TL ikke få rådgivning om hvordan de etablerer og driver en virksomhed, for eks. Spørgsmål om skat og moms, markedsføring og forhold for ansatte. Og hvis du som medlem af TL bliver selvstændig, kan du stadig fortsætte med at være medlem af Teknikernes a-kassen.

Hvad siger medlemmerne?

TL er lige som alle andre a-kasser aktive på anmeldelsessiden Trustpilot. Her scorer det 2 ud af 5, og deres medlemmer skriver eksempelvis at:

2 gange har jeg haft brug for hjælp fra A-kassen, og begge gange har jeg selv måtte finde svaret/løsningen på mit problem. Jeg føler ikke at de to sagsbehandlere, jeg havde kontakt med, var kompetente medarbejdere og deres iver for at hjælpe mig var under lavmålet.

Det er dog ikke kun negative anmeldelser der findes om TL og en positivt medlem skriver også at:

Overvejende spændende kurser, overvejende gode oplevelser med andre der er med og der er overvejende meget kompetente undervisere/foredragsholdere….. ifht. det faglige, så har jeg altid fået den bedste betjening, både som jobsøgende, og som arbejdsramt. Selvfølgelig kan der skydes ved siden af skiven, det drejer sig om mennesker, det håndteres af mennesker og vi reagerer i forskellige situationer på hver sin måde som mennesker. Stort cadeau til dem der hver dag sidder og prøver af bedste evne at hjælpe os der er medlemmer

En kommentar

  • Cc siger:

    Hej, hvis man gerne vil sammenligne priser. Så skal man huske at tillægge 125 kr pr. måned til fagforeningskontingenten, da betaling til TL lønsikring i praksis er uundgåeligt. Ved kun A-kassemedlemsskab kan man undgå denne forsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere populære artikler

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

I denne artikel sammenligner vi de a-kasser som pt. er på marked. Hvem har den laveste pris, hvem er dyrest og hvem taber medlemmer mens andre har stor tilgang... Læs mere...

Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste Fagforening Priser

Lige som med a-kasser, er der stor, hvis ikke endnu større, forskel på priserne på fagforeningerne. Vi giver dig et komplet overblik med denne guide til fagforening priser, og hvem der billigst lige nu Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Nyheder

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

I denne guide giver vi dig svare på hvad a-kasse og dagpenge hedder på engelsk. Brug termerne hvis du f.eks. skal arbejde i udlandet.... Læs nyhed

2024-04-12

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Looking for unemployment insurance funds in Denmark? Read this guide in english and find out how it works.... Læs nyhed

2024-03-19

Er du en af dem, der får flere penge?

Fra enten den 1. marts eller 1. april kan du se frem til at få flere penge, hvis der er en overenskomst på din arbejdsplads. For de fleste sker det gennem Fritvalgs Lønkontoen. Snart kan du se frem til at få flere penge mellem hænderne, hvis du er tilknyttet en af HK Handels overenskomster. For […]

... Læs nyhed

2024-03-15

Den nyeste arbejdskraftundersøgelse viser, at jobomsætningen er faldet

Danmarks største interviewundersøgelse, arbejdskraftundersøgelsen (AKU), viser, at der i fjerde kvartal i 2023 var et fald i jobomsætningen.... Læs nyhed

2024-03-01

Du kan få dagpenge ved dem alle, men hvad kan a-kasserne ellers?

Her kigger vi på nogle af de fordele, som de forskellige a-kasser lokker med. For hvad kan de egentlig udover at udbetale dine dagpenge?... Læs nyhed

2024-01-31

2024 byder på forhøjet kontingent for alle medlemmer af a-kasser

Alle danskere kan i 2024 forvente at prisen på deres a-kasse vil stige. Se her, hvor meget mere du kan forvente at komme til at betale... Læs nyhed

2023-12-21