Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse for bygningskonstruktører

A-kasse for bygningskonstruktører

Som bygningskonstruktører anbefaler konstruktørforeningen, at du melder dig ind i FTFa .

FTFa er en af de billigste a-kasser på markedet og samtidig en af de a-kasser, der giver dig den bedste grundlæggende dækning. FTFa koster 488,-/md. Læs mere om FTF A-kasse (2024 pris), hvilket som sagt er i den lave ende sammenlignet med andre a-kasser.

MELD DIG IND HOS FTFa HER (Det tager kun 2 minutter!)

Det er dog ikke alle, der ønsker at være medlem af FTFa, og til dem findes der heldigvis en række gode og billige alternativer, f.eks. Det Faglige Hus , hvor bygningskonstruktører også kan melde sig ind.

Disse har vi kigget nærmere på herunder.

4 gode a-kasser for bygningskonstruktører

Vi har herunder fundet 4 af de bedste og billigste tværfaglige a-kasser, hvor bygningskonstruktører kan melde sig ind. Hvis a-kasserne også tilbyder fagforening, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for bygningskonstruktører
497 kr./md.A-kasse
69 kr./md.Fagforening

Optager bygningskonstruktører

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for bygningskonstruktører
527 kr./md.A-kasse
74 kr./md.Fagforening

Optager bygningskonstruktører

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for bygningskonstruktører
514 kr./md.A-kasse
139 kr./md.Fagforening

Optager bygningskonstruktører

4.6 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for bygningskonstruktører
484 kr./md.A-kasse
Ingenfagforening

Optager bygningskonstruktører

3.9 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Akademikernes er en billig a-kasse med fokus på akademikere.

Data opdateret: 08.04.2024

Hvad laver en bygningskonstruktør?

Bygningskonstruktører arbejder med planlægning og koordinering af opgaver, som har med byggeprojekter at gøre. Det betyder, at bygningskonstruktøren besidder en stor viden om alt, der har med byggeprocessen at gøre. Derudover arbejder man som bygningskonstruktør meget med ledelse samt tværfaglige arbejdsprocesser.

Det er altså kort sagt bygningskonstruktørens arbejde at sikre en høj kvalitet gennem hele byggeprojektet, og at resten af ens team overholder tidsfrister. Det er derfor et job, der kræver en bred profil. Som bygningskonstruktør tilegner man sig viden om alt fra ledelse, valg af materialer, tilbudsberegning samt kvalitetssikring.

Bygningskonstruktører arbejder både for det offentlige og private i forbindelse med opførelsen af fx nye broanlæg, nybyggeri og renoveringer eller istandsættelser. Der er generel høj efterspørgsel på bygningskonstruktører.

Hvorfor bør en bygningskonstruktør melde sig ind i en a-kasse?

Selvom der er høj efterspørgsel på dem, og der generelt findes et væld af forskellige jobmuligheder, så er det en god ide at melde sig ind i en a-kasse som bygningskonstruktør. Det skyldes ikke nødvendigvis, at man har høj risiko for at blive ledig og derfor få brug for a-kassens hjælp og ydelse, det skyldes derimod de muligheder, som en a-kasse giver.

De bedste a-kasser hjælper nemlig med mere end bare dagpenge – de hjælper med at afsøge jobmuligheder, så den bedste arbejdsplads kan findes. Resulterer arbejdspladsen i dårlig trivsel, er de også behjælpelige. De hjælper ligeledes med alt fra at konstruere det perfekte CV, lære at skrive ansøgninger og supplerende kurser, som kan være med til at skille en ud fra mængden.

Det kan være en god ide at vælge en a-kasse, som retter sig mod bygningskonstruktører, fordi disse besidder en værdifuld specialiseret viden om jobbets krav, muligheder og netværk. Denne viden bliver frit delt på fx supplerende kurser, som giver muligheden for at tilegne sig et væld af kompetencer og kvalifikationer, man ikke ville have fået på anden vis.

A-kasse for bygningskonstruktørstuderende

Det er ikke kun nyuddannede eller arbejdende bygningskonstruktører, som kan nyde fordel af at være medlem af en a-kasse. Det kan studerende faktisk også. Man optjener nemlig anciennitet fra den dag, man melder sig ind i a-kassen, hvis man melder sig ind mindst ét år, før ens uddannelse afsluttes.

Det betyder i sidste ende, at man kan få dagpenge fra den første dag, hvor man går ledig efter endt uddannelse. Det er nogle penge, som få ledige vil gå glip af. Når man vælger en a-kasse, kan det være en god ide at vælge en a-kasse, hvor man også får gratis medlemskab af en fagforening med oven i hatten.

 

  Skrevet af: Redaktionen     17-05-2022     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Er du en af dem, der får flere penge?

Den nyeste arbejdskraftundersøgelse viser, at jobomsætningen er faldet

Du kan få dagpenge ved dem alle, men hvad kan a-kasserne ellers?

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening