Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse for fysioterapeuter

A-kasse for fysioterapeuter

Du kan som fysioterapeut vælge lige den a-kasse, som du vil.

I Danmark er der nemlig frit a-kasse valg, og derfor vælger mange at melde sig ind der, hvor de får den bedste og billigste a-kasse og ikke der, hvor andre i samme branche melder sig ind.

En populær a-kasse blandt fysioterapeuter og danskerne generelt er Det Faglige Hus , fordi de samlet set har den billigste a-kasse og fagforening løsning. Sammenlignet med andre a-kasser kan du med Det Faglige hus spar op mod 3.000 om året på a-kasse og fagforening.

4 gode a-kasser for fysioterapeuter

Vi har herunder fundet 4 af de bedste og billigste tværfaglige a-kasser, hvor fysioterapeuter kan melde sig ind. Hvis a-kasserne også tilbyder fagforening, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for fysioterapeuter
497 kr./md.A-kasse
69 kr./md.Fagforening

Optager fysioterapeuter

4.5 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
527 kr./md.A-kasse
74 kr./md.Fagforening

Optager fysioterapeuter

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
514 kr./md.A-kasse
139 kr./md.Fagforening

Optager fysioterapeuter

4.7 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for fysioterapeuter
488 kr./md.A-kasse
Ingenfagforening

Optager fysioterapeuter

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

FTF A-kasse er for alle og en af de billigste a-kasser.

Data opdateret: 15.02.2024

Vil du læse mere om fagforening for fysioterapeuter, kan du med fordel gå til vores side om netop fagforening for fysioterapeuter.

En a-kasse som ikke er tværfaglig, og som i høj grad henvender sig til fysioterapeuter, er DSA. DSA koster her i 2024 470,-/md. Læs mere om DSA , hvilket også gør dem til en af de billigste a-kasser på markedet.

Selvom DSA er en god a-kasse, er det ikke alle der vælger dem. Hvis man f.eks. gerne vil kunne samle sin a-kasse og fagforening ét sted, så er DSA ikke det rigtige, da de kun tilbyder a-kasse.

Hvorfor bør en fysioterapeut have en a-kasse?

En fysioterapeut skal lige som alle andre have en a-kasse, da de også kan rammes af arbejdsløshed. Uden en a-kasse vil du som fysioterapeut stå uden økonomisk sikkerhedsnet, og det kan blive svært at betale regningerne uden en indkomst.

Fysioterapeuter har desuden et meget fysisk betonet arbejde, og for nogle kan det være nødvendigt at holde en pause fra arbejdsmarkedet et år eller to. Her er det nødvendigt at have en a-kasse i ryggen, hvis man vil opsige sit job uden at have et andet i baghånden.

En a-kasse er også god, når man søger job, da den kan vedlede en i muligheder for f.eks. efteruddannelse eller opkvalificering. Her kan en a-kasse således også komme dig som fysioterapeut til gode.

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut arbejder typisk i det offentlige, f.eks. på hospitaler eller i det private på private behandlingsklinikker.

Som fysioterapeut arbejdes der typisk med genoptræning, behandling og rehabilitering af borgere, som i en eller anden grad har fysiske skavanker. Fysioterapeuter kan både behandle enkelte patienter eller som underviser/træner på et hold.

Når man uddanner sig om fysioterapeut er uddannelse både teoretisk og praktisk, da jobbet er det samme. Udover konkrete behandlinger giver en fysioterapeut også råd og vejledning til øvelser og behandling, som patienten/borgeren selv kan udføre i hjemmet.

A-kasse for fysioterapeut-studerende

Som fysioterapeut studerende er det vigtigt, at du fra dag 1 på uddannelsen melder dig ind i en a-kasse. Det er det, fordi det sikrer dig, at når du er færdig på din uddannelse kan gå direkte ud og få dagpenge, hvis du ikke har en job på hånden lige efter studiet. Hvis du ikke melder dig ind mens du stadig er studerende, vil du få karantæne, når du er færdig, og du kan ikke få dagpenge det første stykke tid efter endt uddannelse.

Den gode nyhed er desuden, at medlemskab for studerende er gratis hos langt de fleste a-kasser. Der er derfor ingen grund til ikke at melde sig ind, så snart man starter på studiet til fysioterapeut.

  Skrevet af: Redaktionen     05-08-2022     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Du kan få dagpenge ved dem alle, men hvad kan a-kasserne ellers?

2024 byder på forhøjet kontingent for alle medlemmer af a-kasser

Hvad gør man, hvis man ikke er medlem af en fagforening?

A-kasse for medlemmer af finansforbundet

I september blev der rundet 3 mio. lønmodtagere

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasser 2024

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af de billigste på markedet. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


Fagforening priser

Lige som med a-kasser, er der stor, hvis ikke endnu større, forskel på priserne på fagforeningerne. Vi giver dig et komplet overblik med denne guide til fagforening priser Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening