Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse for fysioterapeuter

A-kasse for fysioterapeuter

Du kan som fysioterapeut vælge lige den a-kasse, som du vil.

I Danmark er der nemlig frit a-kasse valg, og derfor vælger mange at melde sig ind der, hvor de får den bedste og billigste a-kasse og ikke der, hvor andre i samme branche melder sig ind.

En populær a-kasse blandt fysioterapeuter og danskerne generelt er Det Faglige Hus , fordi de samlet set har den billigste a-kasse og fagforening løsning. Sammenlignet med andre a-kasser kan du med Det Faglige hus spar op mod 3.000 om året på a-kasse og fagforening.

4 gode a-kasser for fysioterapeuter

Vi har herunder fundet 4 af de bedste og billigste tværfaglige a-kasser, hvor fysioterapeuter kan melde sig ind. Hvis a-kasserne også tilbyder fagforening, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for fysioterapeuter
486 kr./md.A-kasse
69 kr./md.Fagforening

Optager fysioterapeuter

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
514 kr./md.A-kasse
74 kr./md.Fagforening

Optager fysioterapeuter

4.5 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for fysioterapeuter
468 kr./md.A-kasse
Ingenfagforening

Optager fysioterapeuter

4.2 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

FTF A-kasse er for alle og en af de billigste a-kasser.

 a-kasse for fysioterapeuter
490 kr./md.A-kasse
Ingenfagforening

Optager fysioterapeuter

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Min A-kasse er en god og billig a-kasse for alle!.

Data opdateret: 05.10.2022

Vil du læse mere om fagforening for fysioterapeuter, kan du med fordel gå til vores side om netop fagforening for fysioterapeuter.

En a-kasse som ikke er tværfaglig, og som i høj grad henvender sig til fysioterapeuter, er DSA. DSA koster her i 2022 451,-/md. Læs mere om DSA , hvilket også gør dem til en af de billigste a-kasser på markedet.

Selvom DSA er en god a-kasse, er det ikke alle der vælger dem. Hvis man f.eks. gerne vil kunne samle sin a-kasse og fagforening ét sted, så er DSA ikke det rigtige, da de kun tilbyder a-kasse.

Hvorfor bør en fysioterapeut have en a-kasse?

En fysioterapeut skal lige som alle andre have en a-kasse, da de også kan rammes af arbejdsløshed. Uden en a-kasse vil du som fysioterapeut stå uden økonomisk sikkerhedsnet, og det kan blive svært at betale regningerne uden en indkomst.

Fysioterapeuter har desuden et meget fysisk betonet arbejde, og for nogle kan det være nødvendigt at holde en pause fra arbejdsmarkedet et år eller to. Her er det nødvendigt at have en a-kasse i ryggen, hvis man vil opsige sit job uden at have et andet i baghånden.

En a-kasse er også god, når man søger job, da den kan vedlede en i muligheder for f.eks. efteruddannelse eller opkvalificering. Her kan en a-kasse således også komme dig som fysioterapeut til gode.

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut arbejder typisk i det offentlige, f.eks. på hospitaler eller i det private på private behandlingsklinikker.

Som fysioterapeut arbejdes der typisk med genoptræning, behandling og rehabilitering af borgere, som i en eller anden grad har fysiske skavanker. Fysioterapeuter kan både behandle enkelte patienter eller som underviser/træner på et hold.

Når man uddanner sig om fysioterapeut er uddannelse både teoretisk og praktisk, da jobbet er det samme. Udover konkrete behandlinger giver en fysioterapeut også råd og vejledning til øvelser og behandling, som patienten/borgeren selv kan udføre i hjemmet.

A-kasse for fysioterapeut-studerende

Som fysioterapeut studerende er det vigtigt, at du fra dag 1 på uddannelsen melder dig ind i en a-kasse. Det er det, fordi det sikrer dig, at når du er færdig på din uddannelse kan gå direkte ud og få dagpenge, hvis du ikke har en job på hånden lige efter studiet. Hvis du ikke melder dig ind mens du stadig er studerende, vil du få karantæne, når du er færdig, og du kan ikke få dagpenge det første stykke tid efter endt uddannelse.

Den gode nyhed er desuden, at medlemskab for studerende er gratis hos langt de fleste a-kasser. Der er derfor ingen grund til ikke at melde sig ind, så snart man starter på studiet til fysioterapeut.

  Skrevet af: Redaktionen     05-08-2022     Skrevet i: Stillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Gratis a-kasse

A-kasse kontingent

Lønsikring hvis man selv siger op | Sådan er du stillet

Forskel på a-kasse og fagforening | Bliv klogere med denne guide

A-kasse for medlemmer af Konstruktørforeningen

Læs også

Bedste A-kasse i 2022

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2022 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2022 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening