Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

A-kasse & fagforening for revisorer

A-kasse for revisorer

FSR – danske revisorer anbefaler, at hvis du er ansat eller udannet som revisor, at du melder dig ind i CA A-kasse , en a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet. CA A-kasse koster 528,-/md. Læs mere om CA A-kasse , hvilket er i den dyre ende.

Derfor vælger nogle revisorer i stedet at melde sig ind i Det Faglige Hus eller FTFa som også tilbyder en attraktiv og billig fagforening og a-kasse løsning for revisorer.

Dog er der ingen regler for, at du som revisor, skal være medlem af en bestemt a-kasse for at få ret til dagpenge ved ledighed, og derfor står det dig frit for at vælge en anden a-kasse, hvis der er en du bedre kan lide, eller hvis der er en der er billigere. Det kan dog være en forel dog dig at vælge en af dem, som er målrettet højtuddannede, da de vil have nemmere ved at rådgive dig specifikt.

4 gode a-kasser for revisorer

Vi har herunder fundet 4 af de bedste og billigste tværfaglige a-kasser, hvor revisorer kan melde sig ind. Hvis a-kasserne også tilbyder fagforening, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for revisorer
497 kr./md.A-kasse
69 kr./md.Fagforening

Optager revisorer

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for revisorer
527 kr./md.A-kasse
74 kr./md.Fagforening

Optager revisorer

4.3 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for revisorer
514 kr./md.A-kasse
139 kr./md.Fagforening

Optager revisorer

4.6 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for revisorer
484 kr./md.A-kasse
Ingenfagforening

Optager revisorer

3.9 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Akademikernes er en billig a-kasse med fokus på akademikere.

Data opdateret: 08.04.2024

Hvorfor skal jeg som revisor melde mig ind i en fagforening?

Når du som akademiker pludselig står arbejdsløs, så har du brug for et økonomisk sikkerhedsnet og støtte til at komme videre til næste job. En a-kasse giver dig ikke kun dagpenge til at klare faste udgifter, men hjælper dig også videre med et udbud af en lang rækker kurser, karriererådgivning, netværk og hjælpe med ansøgninger. En a-kasse er en arbejdsforsikring du tegner før du står ledig, så du har tryghed i dit job.

Om CA a-kasse

CA er en landsækkende karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhverslivet. Mange af deres 63.000 medlemmer arbejder indenfor business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR og de fleste af deres medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier. CA har kontorer i Gentofte, Århus, Odense, Aalborg og Kolding.

Udover at tilbyde et økonomisk sikkerhedsnet, tilbyder CA også dem selv om karrierepartner for deres medlemmer, hvilket gør at du som medlem har mulighed for at deltage i et væld af karriereudviklende tilbud, uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde.

Hvilke fordele har medlemmer hos CA?

Studerende:

Er du studerende har du gratis a-kasse og dagpenge ved endt studie, du har mulighed for eksamenshjælp, billig studieforsikring, du kan blive medlem af Dansk Markedsføring og få adgang til gratis events og virksomhedsbesøg, få en gratis personanalyse, hvilket giver dig indsigt i dig selv i samspil med andre, du har adgang til gratis kurser og workshops, og CA´s advokathjælp i forbindelse med ansættelsesforhold, kontrakter osv.

Selvstændige:

Hvis du er selvstændig kan du som medlem af CA få økonomisk tryghed og ro i maven, når du driver din egen virksomhed og har dit eget CVR-nummer. Igennem CA får du ny faglig viden, nye kompetencer og nye perspektiver på kurser og i netværk for selvstændige. Du bliver del af en a-kasse med højtuddannede og ambitiøse medlemmer og du får støtte af professionelle advokater om de juridiske spørgsmål, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. Samtidig kan du få adgang til fleksible kontorpladser til rabat-priser.

Leder:

Hvis du er leder eller har lederambitioner, så kan du hos CA a-kasse udvikle dine lederkompetencer og skabe dig et stærkt netværk. Ledermedlemmerne i CA er næsten alle karakteriseret ved  at de har en videregående uddannelse og arbejder med ledelse i et ”business-miljø”. Og medlemmerne arbejder med ledelse enten som en strategisk disciplin eller som mellemleder indenfor HR, økonomi, salg og marketing eller lignende. Derfor har du som medlem af CA adgang til en lang række brugbare værktøjer og adgang til et eksklusivt sparring med et fagligt kompetent ledernetværk, adgang til kurser og foredrag med ledelsesfokus, adgang til artikler og inspiration om ledelse, og adgang til Personprofil med ledelsfeedback.

Hvorfor bør revisorer have en fagforening?

Er du revisor og interesseret i, hvorvidt du skal have en fagforening? Her kan du læse lidt om nogle af fordelene ved at være tilmeldt en fagforening. Fagforeninger forhandler arbejdsvilkår og overenskomster mellem lønmodtager og arbejdsgiver, men mange fagforeninger gør meget mere end det. Det er selvfølgelig vigtigt, at du er dækket ind af en god fagforening, så du kan få nogle gode arbejdsvilkår, men det kan også være vigtigt at kigge på kurser, efteruddannelser og mere.

Som revisor er det vigtigt, at du holder dig up to date med den gældende lovgivning og praksis inden for feltet. Der kan en fagforening være en stor hjælp, fordi du kan få det hele serveret i en samlet pakke.

Nogle fagforeninger tilbyder et rigt udvalg af analyser og indsigt i dit erhverv, som du ikke nødvendigvis kan få andre steder. Derfor er det godt at være tilmeldt en fagforening.

Hvilke fagforeninger henvender sig specifikt til revisorer?

Der er mange fagforeninger at vælge imellem, og på nogle arbejdspladser er der en fælles, som har udarbejdet den nuværende overenskomst mellem arbejdsgiver og lønmodtager. Det kan være HK eller Ase
.

Når det gælder et fag som revisor, så er det dog vigtigt, at du finder en fagforening med branchekendskab pga. lovgivning, gældende praksis osv. Her er der hovedsageligt to fagforeninger, som er gode. Det er CA og FSR, der er de førende på markedet.

Når du melder dig ind i en af disse fagforeninger, så kan du være sikker på, at du er godt dækket ind i forhold til kurser, efteruddannelse og professionel sparring. Der er stor forskel på den faglige sparring, du kan få ved fagforeninger, som har branchekendskab, og de mere generelle fagforeninger.

Fagforening for revisorer under uddannelse

Både CA og FSR har tilbud til dig, der studerer til at blive revisor. Det er især vigtigt for dig som studerende, at du finder en god fagforening, som kan give dig den nødvendige viden om, hvordan du skal komme fra studiet og ud på arbejdsmarkedet. Det betyder noget, at du kan få faglig støtte og gode råd fra erfarne folk fra branchen, som kender til dig.

Mange fagforeninger er knyttet til en a-kasse, som du kan vælge at tilmelde dig, når du er studerende. Der er også mange, der tilbyder, at man kan være medlem gratis, så længe man er studerende. Det er kløgtigt at gøre brug af de gode tilbud, eftersom det kan have betydning for dine dagpenge, hvis du ikke har et job efter endt uddannelse.

Du kan danne dig et overblik over de forskellige tilbud og finde det, der passer dig bedst. Der er dog ingen tvivl om, at du er bedre stillet med støtten fra en fagforening i ryggen. Det er en god idé at holde dig ajour, så du ved, hvad der sker i dit felt. Mange melder sig til en fagforening, fordi det giver en tryghed og sikkerhed ved arbejdsvilkårene og arbejdslivet generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *A-kasse nyheder

Hvad hedder en a-kasse og dagpenge på engelsk?

Unemployment insurance funds in Denmark | Complete guide in English

Er du en af dem, der får flere penge?

Den nyeste arbejdskraftundersøgelse viser, at jobomsætningen er faldet

Du kan få dagpenge ved dem alle, men hvad kan a-kasserne ellers?

Læs også

Bedste A-kasse i 2024

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2024 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2024

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening