Denne side indeholder annoncør-links

Fagforening for bygningskonstruktører

Fagforening for fysioterapeuter

Som bygningskonstruktør er det en rigtig god idé at have en fagforening, som kan hjælpe en i tilfælde af, at man kommer til uenigheder med sin arbejdsgiver eller bliver uretfærdigt fyret.

Der findes forskellige muligheder, når det kommer til fagforening for bygningskonstruktører.

En af mulighederne er at vælge en af de såkaldte “tværfaglige” fagforeninger.

Tværfaglige fagforeninger er typisk en del billigere end de specialiserede, og de optager alle, uanset deres faglige baggrund.

Gode fagforeninger for bygningskonstruktører

Vi har herunder fundet en række af de bedste og billigste fagforeninger, hvor bygningskonstruktører kan melde sig ind. Hvis fagforeningerne også tilbyder a-kasse, er prisen for dette også angivet.

 a-kasse for bygningskonstruktører
69 kr./md.Fagforening
511 kr./md.A-kasse

Optager bygningskonstruktører

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Det Faglige Hus har den billigste a-kasse + fagforening.

 a-kasse for bygningskonstruktører
150 kr./md.Fagforening
538 kr./md.A-kasse

Optager bygningskonstruktører

4.6 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Krifa er en solid a-kasse med et billigt kontingent.

 a-kasse for bygningskonstruktører
139 kr./md.Fagforening
533 kr./md.A-kasse

Optager bygningskonstruktører

4.4 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Frie er en billige a-kasse med en prisvindende lønsikring.

 a-kasse for bygningskonstruktører
74 kr./md.Fagforening
542 kr./md.A-kasse

Optager bygningskonstruktører

4.1 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Ase er en rigtig god all-round a-kasse og fagforening.

 a-kasse for bygningskonstruktører
227 kr./md.Fagforening
518 kr./md.A-kasse

Optager bygningskonstruktører

2.9 / 5 på Trustpilot

LÆS MERE

Lederne er en billig a-kasse primært målrettet ledere.

Data opdateret: 15.01.2025

Ønsker man ikke en billig tværfaglige fagforening, kan man også vælge en specialiseret, som også forhandler overenskomst med udvalgte arbejdsgivere. En sådan fagforening er Konstruktør Foreningen.

Konstruktørforeningen er en del dyrere end de tværfaglige fagforeninger, som du kan se på udregningerne nedenfor, men til gengæld får du hos dem specialiseret viden og tilbud til netop bygningskonstruktører.

Det er op til dig, om du ønsker at betale ekstra for denne specialiserede viden, eller om du kan “nøjes” med en billigere tværfaglige fagforening.

Du har valgt Konstruktørforeningen som din nuværende fagforening. Hos Konstruktørforeningen koster fagforening 405 kr. / md. .

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. 4.032 kr.På fagforening 4.032 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Krifa a-kasse 150 kr.per md. 3.060 kr.På fagforening 3.060 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 139 kr.per md. 3.192 kr.På fagforening 3.192 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 74 kr.per md. 3.972 kr.På fagforening 3.972 kr.Total / år LÆS MERE
Lederne a-kasse 227 kr.per md. 2.136 kr.På fagforening 2.136 kr.Total / år LÆS MERE
CA A-kasse a-kasse 55 kr.per md. 4.200 kr.På fagforening 4.200 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 15.01.2025

Du kan med fordel læse mere om a-kasse for bygningskonstruktører her

Hvorfor bør bygningskonstruktører have en fagforening?

Lige gyldigt hvor du er i rejsen i dit arbejdsliv, bør du altid sørge for, at du har en fagforening til at støtte dig, hvis du støder på bump på vejen. Det er netop det, din fagforening er der for. Din fagforening vil altid arbejde for dit bedste, uanset hvor svært det kan se ud med dine øjne. Og det er netop derfor, det er så vigtigt at have en fagforening. For vi kan ikke altid selv gennemskue det, der måtte stå med småt, eller finde rundt i nye arbejdstiltag i kontrakter.

Det gælder både som nyuddannet, og hvis du har flere års erfaring fra erhvervslivet. Der vil altid være noget, som din fagforening kan hjælpe dig med på den ene eller anden måde. I værste tilfælde kan de altid hjælpe dig med at finde rundt i de mange formularer, der skal udfyldes, for at du kan sikre dig din ret til dagpenge.

Din fagforening er din hjælp på gode og dårlige dage, men især de dårlige dage, når du ikke selv kan finde den rigtige løsning. Det gælder også som bygningskonstruktør, der muligvis har svært ved at finde en plads i erhvervslivet.

Hvilke fagforeninger henvender sig specifikt til bygningskonstruktører?

Med en meget fagligt stærk uddannelse som bygningskonstruktør kan det være svært at finde en fagforening, der er målrettet lige præcis dit faglige felt. Men hvis du vælger fagforeningen IDA kommer du ganske tæt på. Alle med en baggrund som ingeniør, IT-arbejde eller en cand.scient. kan blive medlem af IDA. Med IDA som din fagforening kan du se frem til personlig rådgivning, der er mere målrettet din erhvervsbaggrund end en hvilken som helst anden fagforening.

Som bygningskonstruktør kan det være rart at være medlem af en fagforening, hvor andre bygningskonstruktører har fået hjælp og rådgivning, som du også kan få brug for i fremtiden. Men uanset hvilken baggrund du har, vil IDA altid arbejde for at hjælpe sine medlemmer til det bedre sted i erhvervslivet, som du er på udkig efter. Det kan for eksempel være i form af kurser til efteruddannelse, som IDA har et løbende program over hvert år til sine medlemmer.

Fagforening for bygningskonstruktører under uddannelse

Hvis du vil starte dit medlemskab i løbet af din studietid, kan IDA tilbyde det første år som medlem helt gratis. Herefter koster det kun 20 kr. pr. md. at være medlem. Det moderate beløb giver dig samme adgang til IDAs tilbud som alle andre medlemmer. Dette gælder også den personlige rådgivning og hjælp til at bevæge dig fra din studietid til en start i erhvervslivet.

En ekstra bonus til alle studiemedlemmer er en gratis indboforsikring, som dækker dig i løbet af hele din studietid. Desuden har du også altid adgang til alle deres online kurser.

 

  Skrevet af: Redaktionen     16-08-2022     Skrevet i: Fagforening efter job

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *



A-kasse nyheder

Hos disse a-kasser er der flest ledige medlemmer

Nye kontingentregler hos HK fagforening

Sådan skifter du fagforening

HK inkluderer nu automatisk lønsikring i dit medlemskab

Hvad er en OK-fagforening?

Læs også

Bedste A-kasse i 2025

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2025 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse for studerende

Studerende? Her finder du vores komplette guide til a-kasse for studerende. Bliv blandt andet klog på om du kan få gratis kontingent samt andre regler for studerende Læs mere...


Sammenligning af a-kasse priser 2025

Stort overblik over a-kasse priser lige nu. Sammenlign priser på tværs af a-kasse og få en forståelse for, hvorfor nogle koster mere end andre. Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


Billigste fagforening priser

Fagforeninger er bestemt ikke billige, og derfor kan det være en god idé at vælge en af dem, hvor prisen ikke er for høj. Mød f.eks. den billigste fagforening lige nu i denne guide Læs mere...


A-kasse in Denmark

English speaking? No problem - read all about a-kasser in Denmark in our complete guide til unemplyment benefits in Denmark Read more...

Kategorier

A-kasse

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening