Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Fagforening for landmænd

Fagforening for landmænd

En af de fagforeninger, som mange landmænd vælger at melde sig ind i er 3F. 3F er dog en relativt dyr fagforening, og derfor vælger en del landmænd at melde sig ind hos nogle af de billigere alternativer.

Fagforening 3F har ekspertise inden for landmandsbranchen. Du kan få råd og viden omkring det at være landmand på arbejdsmarkedet. Dine fordele ved, som landmand, at være medlem i 3F er, at du får en fagforening med kendskab til arbejdsmiljøet og de specifikke regler, som dine arbejdsforhold skal leve op til. Det kan f.eks. være med hensyn til løn, arbejdstid og sikkerhed som landmand. Fagforeningen 3F har viden omkring arbejdsforhold i henholdsvis den offentlige- og private sektor. Reglerne for landmandsprofessionen kan nemlig variere alt efter sektor.

Fagforeningen 3F hjælper landmænd i forbindelse med barns første sygedage, barsel, særlige arbejdsskader med relation til landbrug og meget andet. Fagforeningen 3F kan hjælpe dig hurtigere og mere direkte end de fleste andre udbydere på markedet. Det er netop på grund af deres specialiseringen inden for faget.

Du kan læse mere om 3F her .

3F er dog som allerede beskrevet en relativt dyr fagforening, og du betaler hos 3F 448,-/md. Læs mere om 3F (2021 pris) i kontingent. Føler du ikke, at du har behov for den specialiserede viden som 3F kan tilbyde, kan det måske godt give mening at vælge en billigere fagforening, som stadig giver dig en god og grundlæggende dækning.

Derfor har vi herunder sammenlignet prisen hos 3F med en række alternativer, hvor du som landmand også kan melde dig ind.

Du har valgt 3F som din nuværende fagforening. Hos 3F koster fagforening 448 kr. / md. og evt. 524 kr. / md. for a-kasse.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening og/eller a-kasse.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Lederne a-kasse 197 kr.per md. 528 kr.På a-kasse 3.012 kr.På fagforening 3.540 kr.Total / år LÆS MERE
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. 444 kr.På a-kasse 4.548 kr.På fagforening 4.992 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 167 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 3.372 kr.På fagforening 3.780 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 69 kr.per md. 312 kr.På a-kasse 4.548 kr.På fagforening 4.860 kr.Total / år LÆS MERE
Krifa a-kasse 150 kr.per md. 228 kr.På a-kasse 3.576 kr.På fagforening 3.804 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 71 kr.per md. 120 kr.På a-kasse 4.524 kr.På fagforening 4.644 kr.Total / år LÆS MERE
FOA a-kasse 380 kr.per md. 60 kr.På a-kasse 816 kr.På fagforening 876 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 16.08.2021

Hvorfor bør man som landmand have en fagforening?

At være medlem af en fagforening har samme fordele som at tegne en ulykkesforsikring. Fagforeningen er dit sikkerhedsnet som landmand. En organisation, der har til hensigt at sikre dine arbejdsforhold bedst muligt. Et meget brugbart tilbud til dine mange år på arbejdsmarkedet som landmand. Din fagforening sikrer, at du får de bedste arbejdsforhold med hensyn til blandt andet løn og arbejdstider. At landmændene kan organisere sig gør, at hele professionen kan få bedre arbejdsvilkår.

Sammenhold skaber forhandlingsmagt og gennemslagskraft overfor arbejdsgiver. En større styrke end hvis du stod alene i forbindelse med forhandlinger af løn, arbejdstid og andre relevante vilkår. Du bør som landmand være medlem af en fagforening, fordi du opnår store fordele, som du kan bruge i din tid på arbejdsmarkedet.

Specielle kontingentforhold og muligheder, hvis man er under uddannelse

Som medlem af fagforeningen 3F får du særlige kontingentforhold, hvis du er under uddannelse. Her har du mulighed for at være medlem af en fagforening til lavere kontingent. Kravet er blot, at din indkomst svarer til din stilling som landmandselev.

Hos andre fagforeninger har du også mulighed for nedsat og i nogle tilfælde gratis medlemskab, hvis du er under uddannelse.

Vil du vide mere om de mulige fagforeninger og deres priser, kan du med fordel læse vores komplette artikel om fagforening priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Fagforeningerne og de dyre adresser

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

A-kasse og fagforening

Dimittendsats 2021

Læs også

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening