Fagforening for mekanikere

Fagforening for mekanikere

Det er ofte 3F, som man går til, når man som mekanier har brug for en fagforening. 3F er dog en relativt dyr fagforening, hvilket vi skal se nærmere på senere, og derfor vælger nogle også de billigere alternativer.

Fagforeningen 3F tilbyder dig som mekaniker specifik viden og kompetencer inden for dit fagområde. En fagforening med stor erfaring inden for mekanikerfaget. På denne måde du får den rigtige hjælp i uheldige situationer på arbejdsmarkedet.

Fagforeningen 3F tilbyder rabat på forsikring i forbindelse med medlemskab. Du har dermed muligheden for at blive medlem af en organisation, der på baggrund af viden for dine specifikke arbejdsforhold som mekaniker, kan forsikre dig mod specifikke skader. Fagforeningen 3F giver dig også mulighed for at komme på diverse kurser, så du løbende kan skærpe og udbygge dine kompetencer. Du har ligeledes mulighed for at få fingrene i billige fodboldbilletter til Superligakampe, så du kan hygge med venner, kollegaer eller familie efter fyraften.

Du kan læse mere om 3F her .

3F er dog også en relativt dyr fagforening, og hvis man ikke føler, at man har brug for alle de fordele de tilbyder, og istedet vil spare penge på dit kontigent, så kan de i nogle tilfælde give mening, at vælge et billigere alternativ. 3F koster 464,-/md. Læs mere hos 3F (2020 pris), hvilket er en relativt høj pris.

Herunder har vi derfor sammenlignet prisen hos 3F med en række alternativer, hvor du som mekaniker også kan melde dig ind.

Du har valgt 3F som din nuværende fagforening. Hos 3F koster fagforening 464 kr. / md. og evt. 513 kr. / md. for a-kasse.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening og/eller a-kasse.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Lederne a-kasse 195 kr.per md. 528 kr.På a-kasse 3.228 kr.På fagforening 3.756 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 167 kr.per md. 444 kr.På a-kasse 3.564 kr.På fagforening 4.008 kr.Total / år LÆS MERE
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 4.740 kr.På fagforening 5.148 kr.Total / år LÆS MERE
Populært valg
Frie a-kasse 69 kr.per md. 324 kr.På a-kasse 4.740 kr.På fagforening 5.064 kr.Total / år LÆS MERE
Krifa a-kasse 139 kr.per md. 252 kr.På a-kasse 3.900 kr.På fagforening 4.152 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 69 kr.per md. 120 kr.På a-kasse 4.740 kr.På fagforening 4.860 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 24.09.2020

Hvorfor bør man som mekaniker have en fagforening?

En fagforening er vores sikkerhedsnet på arbejdsmarkedet. Det er på mange måder svarende til en ulykkesforsikring, der hjælper dig, når uheldet er ude. Fagforeningen hjælper mekanikere til at stå stærkere i samlet flok. Det er f.eks. en stor fordel i forbindelse med forhandlinger, dårlige arbejdsforhold eller for lav løn. At flere kan stille krav på samme tid i flok gør, at du og andre mekanikere kan skabe bedre arbejdsforhold for professionen i helhed.

Fagforeningen hjælper dig i forhold til din relation til arbejdsgiver. Det kan være udarbejdelse af kontrakt eller forhandling på dine vegne. Fagforeningen hjælpe dig ligeledes som mekaniker, hvis du skulle få en arbejdsskade. Det kan også vise sig at være vigtigt at være medlem af en fagforening, hvis du en dag står uden for arbejdsmarkedet. Fagforeningen er din forsikring, hvis du skulle komme i problemer gennem dit lange arbejdsliv.

Specielle kontingentforhold og muligheder, hvis man er under uddannelse

Fagforeningen 3F giver nedsat kontingent, hvis du er elev og under uddannelse. Det vil sige, at du kan være med i en fagforening for meget få penge, så længe du er under uddannelse. Har du et fritidsjob under elevtræning, kan 3F også dække dig ind på det område.

Vil du vide mere om de mulige fagforeninger og deres priser, kan du med fordel læse vores komplette artikel om fagforening priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Danmarks billigste fagforening | Her er den billigste fagforening i 2020!

Sådan vælger du en ny a-kasse, der er perfekt til dig

Hvor meget får man i dagpenge?

Sådan skal du som ledig forholde dig under Corona-krisen

Corona virus og dagpenge / a-kasse

Læs også

Bedste A-kasse i 2020

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2020 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2020 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening