Vi er reklamefinansieret. Denne side indeholder derfor annoncør-links - læs mere

Fagforening for tømrere

Fagforening for tømrere

For tømrere har det traditionelle fagforeningsvalg altid været 3F.

3F er en fagforening for blandt andet tømrer, der varetager en stor del af mange arbejdstageres arbejdsmiljø og arbejdsforhold med stor respekt. Du kan som tømrer få gode fordele ved 3F, der blandt andet tilbyder gode forsikringer, billig leje af sommerhuse eller et LO pluskort.

Derudover er du sikret vejledning fra specialister inden for tømrerfaget. De vil hjælpe dig med at få indblik i din retmæssige løn eller vejledning til bedre arbejdsforhold.

Du kan læse mere om 3F her

For nogle er 3F dog en lidt for dyr fagforening, og til trods for mange gode (som nogle måske slet ikke gør brug af), så vælger mange et billigere alternativ. 3F´s fagforening koster på nuværende tidspunkt 448,-/md. Læs mere om 3F (2021 priser).

Vi har herunder sammenlignet denne pris (og prisen for a-kasse hos 3F) med en lang række alternativer, hvor du som tømrere også kan melde dig ind.

Du har valgt 3F som din nuværende fagforening. Hos 3F koster fagforening 448 kr. / md. og evt. 524 kr. / md. for a-kasse.

Se nedenfor, hvor meget du evt. kan spare ved at skifte til en anden fagforening og/eller a-kasse.

I nogle tilfælde kan du spare ved at skifte både a-kasse og fagforening, i andre tilfælde kan det kun betale sig at flytte en af delene.

Fagforening Pris
Fagforening
Besparelse
A-kasse
Besparelse
Fagforening
Besparelse
Total / år
Lederne a-kasse 197 kr.per md. 528 kr.På a-kasse 3.012 kr.På fagforening 3.540 kr.Total / år LÆS MERE
Det Faglige Hus a-kasse 69 kr.per md. 444 kr.På a-kasse 4.548 kr.På fagforening 4.992 kr.Total / år LÆS MERE
Business Danmark a-kasse 167 kr.per md. 408 kr.På a-kasse 3.372 kr.På fagforening 3.780 kr.Total / år LÆS MERE
Frie a-kasse 69 kr.per md. 312 kr.På a-kasse 4.548 kr.På fagforening 4.860 kr.Total / år LÆS MERE
Krifa a-kasse 150 kr.per md. 228 kr.På a-kasse 3.576 kr.På fagforening 3.804 kr.Total / år LÆS MERE
Ase a-kasse 71 kr.per md. 120 kr.På a-kasse 4.524 kr.På fagforening 4.644 kr.Total / år LÆS MERE
FOA a-kasse 380 kr.per md. 60 kr.På a-kasse 816 kr.På fagforening 876 kr.Total / år LÆS MERE
Data senest opdateret: 16.08.2021

Hvorfor bør man som tømrer have en fagforening?

Når man er tømrer, leverer man fysisk hårdt arbejde hver dag i mange år. Du kan derfor være ude for fysiske og psykiske arbejdsskader på arbejdspladsen, og her står 3F altid klar med en hjælpende hånd. Det kan være, at du er nødsaget til at blive langtidssygemeldt eller har en klagesag mod din arbejdsplads på grund af arbejdsskader. Sådanne sager kan 3F hjælpe dig med at føre. De vil varetage sagen med respekt og erfaring.

3F kæmper for dit hårde arbejde, hvorfor de også kæmper for dig og dine arbejdsforhold. De kan hjælpe dig med akkorder, vejledninger, videreuddannelse etc.

Specielle kontingentforhold og muligheder, hvis man er tømrer

Hvis du er tømrerlærling og overvejer at blive medlem af en fagforening, kan det kun anbefales. Du vil som tømrerlærling få vejledning i dine rettigheder på lærepladsen og i skoleforløbet. 3F kan hjælpe dig med at finde ud af, om du får nok i løn som lærling, og hvor mange feriedage mm. du har ret til.

Hvis du skulle være ud for at blive langtidssygemeldt, vil 3F også kunne hjælpe med råd og vejledning, så der kan skabes en dialog mellem dig, din arbejdsplads og 3F, hvis det er nødvendigt. Hvis du bliver fyret under sygdom uden en retmæssig grund, er der også grundlag for en sag mod arbejdsgiver, og den kan 3F hjælpe dig med at føre.

Vil du vide mere om de mulige fagforeninger og deres priser, kan du med fordel læse vores komplette artikel om fagforening priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.A-kasse nyheder

Fagforeningerne og de dyre adresser

Her er Danmarks dyreste A-kasse

Dagpengeperiode | hvor lang tid kan jeg få dagpenge?

A-kasse og fagforening

Dimittendsats 2021

Læs også

Bedste A-kasse i 2021

Her kan du læse mere om, hvilken A-kasse der i 2021 må sige at være den bedste, hvis man altså spørger medlemmerne selv! Læs mere...


Hvem kan optages i en A-kasse og hvordan?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan blive optaget i en a-kasse og hvem de forskellige a-kasser vil optage Læs mere...


Billig A-kasse

Vil du gerne vide hvem den billigste A-kasse er lige pt.? Så se vores oversigt her og få det komplette overblik! Læs mere...


A-kasse til forskellige situationer

Alt efter om du er lønmodtager, studernde eller lærlig, så er det forskelligt, hvordan du kan blive medlem af en a-kasse. Læse mere her! Læs mere...


2021 sammenligning af A-kasser

I denne artikel sammenligner vi de A-kasser som pt. er på marked. Hvem er bedst, hvem er billigst og hvem er størst? Læs mere...


Hvad er en a-kasse?

Er du i tvivl om hvad en a-kasse egentlig er? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort og simpel forklaring. Læs mere...


A-kasse og dagpenge | En begynder guide

I denne korte artikel forklarer vi på en nem og forståelig måde hvordan du kan få dagpenge igennem din a-kasse, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen. Læs mere...

Kategorier

A-kasser

Byer

Fagforening

Fagforening efter job

Guides og hjælp

Infografikker

Ledighed

Nyheder

Uddannelse og karriere

Udmeldelse

Udmeldelse af fagforening